ilkgozagrimhavinim Milletin karnı çatlar benim basenler çatlıyo yahu. Bütün kiloyu basenlere alıyorum. Var mı önerisi olan? Sürekli nemlendiriyorum aslında. Ama vücudumda yatkın çatlamaya. Neler yapabilirim?
Gmzkc ilkgozagrimhavinim aynı sorunu bende yaşıyorum o kadar çok ürün kullanıyorum ki ve günde kaç kere cimciklenmiş şekilde sadece basenlerde
FusunF ilkgozagrimhavinim hamilelikten sonra güzellik merkezine gidersiniz cnku yagladıgınız halde catlıyorsa yapacak birşey yok gibi ama bol su için hamur işleri yemeyin
Hilal-95 ilkgozagrimhavinim yaa benmde az da olsa basenlerimde mor mor oldu ama kilo almadm ben çok 5 kilo almısım 30 haftadayım ama heryerimi yağlıyorum lazerle sildirsem 2. Bebek düşünürsem busefer gene cıkıcak 🤦🏻♀️ Duşda nemlendirici tonik yaptım basenlerme valla napım 🤦🏻♀️ Snra yağladım ama gitmiyor atkılı fırçası alcam onu denicem kan dolaşımı için bakalım
ilkgozagrimhavinim Gmzkc ben çatlamaya özel şeyler kullanmadım hiç ama sürekli nemlendirdim yağladım vs. Hiçbir etki etmemiş sanırım🙄 sinirlerim bozuldu🥴
ilkgozagrimhavinim FusunF suyu çok içiyorum. Özel olarak çatlak kremi yağı vs kullanmadım sadece çinko ağırlıklı kremler ve saf zeytinyağı kullanıyodum. Zaten basenlerim harita gibiydi. Şimdi kırmızı kırmızı trafik yoğun uyarısı gibi olmuş😅 umarım karnım çatlamaz…
ilkgozagrimhavinim Hilal-95 bende 9 kilo aldım ama nerdeyse hepsi basenlerde. 2 kilosu karnımdadır sadece🤦🏼♀️ vücudun yatkın mıydı çatlamaya?
Skardelen ilkgozagrimhavinim hiç güleceğim yokdu Allah da sizi güldürsün 😂😂 kendim gözümün önüne geldim bende aynı sorunu yaşıyorum malesef basenlerim Allah etmeye mor mor artık yoruldum sanırım piskolojim iyi değil
Hilal-95 ilkgozagrimhavinim yanı sert etim karnım yumuşakdı karnımda yok hiç şükür ama popişimde ve basenlerimde var anlamadım🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Şok oldum görünce doktora sordum gülüyo bana lazerle silinir dediler ama 2. Olursa gene aynısı olur bılmıyom allahdan şortdan felan gözükmüyor🤣
ilkgozagrimhavinim Hilal-95 e yani bende ikinciyi düşünürüm illa ama ne zaman olur rabbim nasip eder mi bilmiyorum. Bu selülit gibide değil mübarek sporla falanda geçmiyoki🙄
ilkgozagrimhavinim Skardelen 😅😅 böyle şakaya falan vurucaz başka türlü gerçekten psikoloji kaldırabilicek gibi değil bu süreci. Seninde mi sorun basenlerde bacım
Hilal-95 ilkgozagrimhavinim evet at kılı fırcası iyiymiş bakalım denicem ben geçen okudum gittim aptal gibi elbise fırçasıyla fırcaladım kendımı bacaklarımı🤦🏻♀️🙊🤣 kıp kırmızı oldu eşim cıldırdı görünce ay nasıl yandım😀 dışarı cıkasam alıcam bakalım denıcem onuda sen ne kulalnıyosun yağ olarak
ilkgozagrimhavinim Hilal-95 kız onunla fırçalanır mı allah seni😅🤦🏼♀️ ben saf zeytinyağı ve macır kremi kullanıyorum sadece
ilkgozagrimhavinim Hilal-95 macır kremi diye geçiyor biz göçmen olduğumuz için teyzem bulgaristandan gönderiyor. Ama işe yaramadı işte🤷🏼♀️