mervegemen- Kızlar deterjan araştırınız mı hangisini almayı düşünüyorsunuz. Olabildiğince az kimyasallı en temiz içerikli birsey istiyorum ben fikriniz varmı?
mcansu mervegemen- dalan marka aldım içeriği en temiz olanlardan. Sadece deterjan aldım yumuşatıcı kullanmıcam ilk etapta.
Tgbkrm-21 Deniz59 genelde ilk etapta kıyafetleri yıkarken ölçü olarak ne kadar koymalıyız makineye acaba bende dalin granül sabun aldim ama ne kader koymalıyız bilmiyorum
246810 mervegemen- Üni baby içerik olarak kimyasal var diye biliyorm canm duru granül de içerik temiz ama granül sabun olanlar makine borularını tikiyormus zamanla makineyi bozar diye duydum ben de deterjan arayışında yım .Instagram muhendisinoglu diye bı hesap var oraya bakmanı tavsiye ederim kullanılan markaların içeriklerini inceliyor
sarebebeginannesi mervegemen- acik söylemek gerekirse hic de okumadim 🤭😅 nasil olsa yikadiktan sonra buharli ütü yapiyorum tüm mikroplar zararli seyler ölüyodur ütünün sicakligindan diye düsünüyorum hep
bsra46 Moms green veya minoris benim kullandigim ve gayet begendigim deterjanlar kızımda kullanmıştım tamamen temiz içerikli bu bebekte de aldım moms green ’in hem deterjanı hem yumusaticisini
bsra46 246810 mükemmel değil leke çıkarmada zaten leke olunca beyaz sabunla citileyip öyle makineye atıyorum
Prensesiminyolculugu mervegemen- Dalan roxy Matik aldım ve içeriği tertemiz organik bir deterjan tavsiye ederim
Cidella mervegemen- Siveno baby aldım. Instagram’da mühendisin oğlu sayfası içeriği temiz diye önermişti. Şu an trendyolda ikilisi indirimde onu aldım. Yumuşatıcı almayı düşünmüyorum canim
mutlugebeee mervegemen- granüller makinaya zarar veriyor, sıvı deterjan tercih ettim Siveno baby aldım içeriği temiz kimyasal yok🙏🏼
Calisananne25 mervegemen- fazla araştırmadım henüz ama şuanki düşüncem duru granülden yana, yumuşatıcı filan kullanmam 🥰
Halenur-42 Dalan’ın zeytinyağlı granül sabununu aldım yumuşatıcı dalin leke çıkarıcı da e bebeğin kendi markasını aldım
Neclam321 mervegemen- mersin civilden Aldım Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı kokular hoş kalıcı ben beğendim 🥰