Minnakkurabiyeveannesi27 Fulyaaa1 Mart annesiyim ama henüz 11+5 iz cinsiyet felan yok ortada 13. Haftada istedi doktorumuz Sizde endişe korku oluyor mu benim gibi birşeyler hissetmiyorum acaba iyi mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum Bulantılarım felan da kesildi geçen haftadan beri Siz ne durumdasiniz
Berlaysgl Fulyaaa1 merhabalar doktorum şubat 29 beklenen doğum tarihi dedi ama tabiki 4 yılda bir olduğu için şubatta olmuyuck sanrm martta düşer gbi hatta bnm normal olduğu için inşallah Bi sıkıntı olmazsa martın ortasına kadar gider diye düşünüyorum 😅16+2 cinsiyet için önümüzdeki hafta içi gidicem bakalm ne diyicek🥰henüz hissetmedim bebeğimi💜
Happybsrn Fulyaaa1 bulantı ve kusmalar devam azaldı ama😊 daha birşey almaya başlamadım Aralık’ta fln diye düşünüyorum 😆 ama almak için sabırsızlanıyorum,,, inşallah kucağımıza almakta nasip olur 🙏
Fulyaaa1 Mery94 erkek olduğunu ama 16 da kesinleştirelim dedi doktorumuz ama alışveriş için ortak ihtiyaçları alıyorum şuan için
Fulyaaa1 Minnakkurabiyeveannesi27 o herkeste oluyordur bence en son 8 haftada gitmiştim. Bende öyle endişeliydim süreklide gidemiyordum 12 de gittim onun hareketlerini kalp atışlarını duymak inanılmaz bi duygu 😍 endişelenmeyin ve bayada büyümüş görünce cok şaşırdık eşimle
Suheylamum Minnakkurabiyeveannesi27 Al bendende okadar bende 11+6 hastalığım cinsiyeti belli değil kafamda hep deli sorular iyi mi diye
Minnakkurabiyeveannesi27 Fulyaaa1 ayyy darısı da bize inşallah şimdi hareket yok bulantılar felan geçti o kadar tedirginim ki anlatamam Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kuzuyu
Fulyaaa1 Minnakkurabiyeveannesi27 bizde de öyle ara ara bulantı oluyor ama başka hiç bir belirti yoktu hala da öyle insallah sizde 🤲🏻
Ela532 Kuzum bende başlayacağım bir kaç haftaya neler aldın bende alacağım ama neyden başlayacağımı bilmiyorum 🙈
Fulyaaa1 Ela532 canım valla ben anne bebek bakım çantası aldım hoşuma giden bir model vardı bunun cinsiyetle alakası yok. Bornoz havlu takımı aldık özdilekten çekimiz vardı onu değerlendirdik beyaz aldık onuda geçenler english Home cekim vardı onla da cinsiyet erkek gibi denilince bebek pike çarşaf yastık ve bide çorap ekledik🌸🤗
Fulyaaa1 Berlaysgl aaaa cok değişik bi durum 🌸 16 da kesinleştirelim dedi doktorumuz nasıl dayanıyorsunuz gitmemek için 😂
Ela532 Fulyaaa1 bende basliycam canım ufak tefek kıyafet almıştım sadece ama bende yavaştan yapmak istiyorum artık 🙈 teşekkür ederim canım bende bu dediklerinden başlayabilirim 🥰
Fulyaaa1 Happybsrn benim de azaldı aşırı rahatsız etmiyor artık uzun süreli aç kalınca rahatsız ediyor valla sabırsızlanıyorum almak için bide hepsini toplu bir şekilde almam mümkün olmaz diye kredi kartıma eşim her ay 500 TL limit veriyor almaya çalışıyorum birseyler 😂
Berlaysgl Fulyaaa1 gittim 15+4 te belli değil dedi😒bu hafta içi başka doktora giderim belki yada önümüzdeki hafta dayanabilirsem😅
Fulyaaa1 Ela532 kıyafete henüz başlamadım ben Trendyol da hellobaby atlet gördüm 5 Li 39 TL ydi onu düşünüyorum beyaz normal çıtçıtlı atlet buna benzer şeyler alınabilir aslında
milayerli Fulyaaa1 ya Şubat sonu ya da mart bası olacak doğum 🙈 Cinsiyeti öğrendik 1 yaşında kızım var o yüzden şimdi sadece erkeğe göre kıyafet alacağım çok hoşuma giden şeyler olursa alıyorum 🥰 14+4uz
Fulyaaa1 milayerli cinsiyetiniz erkek mi🙈 bana da erkek büyük ihtimalle dedi ama kesin birsey söylemedi 🤗
milayerli Fulyaaa1 evet 12.haftada %90 erkek dedi 3 gun önce 14.haftada kesin erkek dedi pipili ultrason resmî de verdi 🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 Suheylamum ahhh biz anneler hayatımızda evham zamanı başladı sanırım herşeye evhamlaniyoruz ne diyelim sağlıkla gelsin kuzular inşallah elbet yanimiza gelince bir tık daha rahat nefes alacağız hayırlısı ile rabbim o güzel günleri göstersin bizlere