BilgEbrar Kızlar eltim de hamile aramızda 1 hafta var 37 haftalıkten suyu geldi ve 3. Sezeryanını oldu 1 akşam hastanede kaldı ve 1 saat yol evine geldi bu sabah fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı gebelik Zehirlenmesi help sendromu dendi yoğun bakıma alındı bu durum başına gelip iyileşen var mı internetten hiç iç açıcı şeyler okumadım
Hilal-95 BilgEbrar ay allah korusun ilk defa duydum allah şifa versin inşallah nasıl oluyomuş o acaba ya tüh allah yavrusuna bağışlasın
Zynp-246 BilgEbrar evet ciddi bir durum ama tabiki iyilesenler var Rabbim tez zamanda eltinizle birlikte bütün hastalara şifa versin 🤲
Sogancik BilgEbrar Allah acil şifalar versin inşallah ☹️ gebelik zehirlenmesi doğumdan sonra da çıkabiliyormus burda okumustum birisinde olmuştu. Çok şaşırmıştım. İyiydi ama. İnşallah eltinizde en kısa zamanda atlatır, iyileşir, yuvasına yavrusuna döner 😔
BilgEbrar Zynp-246 ya tanıdığınız biri mi geçirdi nasıl bir hastalık ne yapılması gerek ne kadar bi iyileşme süreci var bi bilginiz var mı acaba
Zynp-246 BilgEbrar kadın doğum servisinde çalıştım bu tür vakalarla karsilastim ancak eltinizin ciddiyeti ne ne kadar yoğun bakimda kalir bilemiyorum ama iyileşip servise cikanlar elbette var ben duanin gücüne çok inanıyorum bol bol dua edin
BilgEbrar Sogancik çocuğa mama aldık onunla besliyoruz mecbur benimde 2 haftam var doğuma rabbim evlatlarına bağışlasın 😔