Ozgrrr siz bilirsiniz bir sorun çıksada çıkmasa hiç umrumda değil her türlü doğurucam onu her türlü o bana rabbimin hediyesi ve yaptıracağım ben para tuzağıda değil herşeyden önce yavrunun her halini herşeyini daha net görüyorsun bence ne kadar para olursa olsun yavrumu detaylı görmeye değer . Valla milletin saçma. Sapan soylemlerine de aldırmıyorum zaten böyle düşünenlerin iyi birer anne baba yada evlatlarını gerçekten benimsediklerinide düşünmüyorum. Biizm randevumuz 1 ay önce oluşturuldu ve 1 gün kaldı gitmemize bir aydır yavrumuzu detaylı göreceğiz diye o kadar heyecanlıyız ki eşimle anlatamam o yüzden yok bir şey çıkar yok şu olur yok bu olur diye değil bebeğinizi görmek istediğiniz için yaptırın niye bir sorun olsa niye üzüleceksiniz rabbimin gücüne gitmezmi ben sana böyle bir evlat nasip ettim neden şükretmiyorsun demez mi kusurw bakmayın ben böyle saçma sapan şeylere çok kızıyorum milletede kulak asanlara istiyorsanız yapın istemiyorsanız yapmayın çocuk yaparken çevrenizdekilere nasıl sormuyorsanız böyle şeylerin aklınıda onlardan almayın