[silindi] Papatya-Kokusu ya ben dayanamadım sushi yedim bi porsiyon 🐣 6 tane 🥴 dayanamadım ya rüyalarıma girdi 🐣
wills Baharrk kesinlikle Salam. Sandviclerimin tadi olmuyor, bide kokusu bir kokuyor aman Allahim 🥺😭 bide kolayi aşırı severim. Hele ayranı doğumdan sonra gormek istemiyorum 🙃
angime Nzlozkn macro centerda alkolsüz bira var, denemek için almıştık 1 tane sadece eşim içti yine de ben de tadına baktım. Baya baya biraydı enfes😍 deneyebilirsiniz
angime Baharrk ben mideye derdim ama bu midyelerin nasıl ortamlarda yapıldığını görünce iyice tiksindim. Ama karides kalamar üff burnumda tütüyo
[silindi] Pinar__50 vejeteryan sushi var deneyebilirsiniz 🥰 dışı deniz yosunu içi avokado ve krem peynir 🥳
Hellomommy Baharrk ben sade soda faydalı diye biliyorum , günde 1–2 içiyorum. Kalsiyum magnezyum fosfor bakımından zengin 👍🏻 Hazmı da kolaylaştırıyor 👍🏻😊
rgk Baharrk badem şekeri, bi sürü kek, pasta, lokum hepsinden ama. yıllarca az az yedim öyle pişmanımki🤢🤗
angime Nzlozkn hayır macro center diye bir market zinciri var. İstanbul’da Hilltown avmde vardı. Onlardan birinde gördüm. Tekellerde var mıdır bilmiyorum.