Beety26 Baharrk hamileligim bitdi… 1.5 ay once. Sosis yedim. Donet yeyemedim henuz.. Cola icemedim… qazli icecekler icemedim..cunki sud veriyorum:((yasak soylerler.
Beety26 sarebebeginannesi ben hamilelolte az pismis yumurya yerdim hep… koy yumurtasi. Her gun 2 tane az pismis. Kalori bence. Oglumda turp gibi masAlllahasAlllah bence aksine yeyeilmelo yumurta
sarebebeginannesi Beety26 bende hamileligimin basindan beri hergün 2 yumurta yerim cok da severim 🤭😍 sadece az pismis degil tam pisirip yedim hep ☺️
Zehra9616 Baharrk midye karides yemiom ama yemedigimde hic bisi yok panda gibi oturdugum yerde öğütüyorum 😂
Zehra9616 lentil yemiyomusun kokorec falan ben daha dun yedim bisi olmuyo valla haftada bir mutlaka yiyorum😂 icinde kalmamali
lentil Zehra9616 ya diyetteyim gebelik şekerinden dolayı beyaz ekmeksiz kokoreç napayım ben 😂😂 az kaldı bekliyorm artık.
Emel123 Baharrk bu sefer de emziriyorum diye yiyemiyosun😥 yani ben yiyemedim açıkçası. Yapcam diyip de yapabildiğim tek şey sırt üstü yatmak. Buna şükür ne diyim😂
Emel123 Baharrk yeterki emsin de ben açlıktan ölürüm diyosun o zaman da😂 hiç sıkma canını. Anın tadını çıkar. Hayal kurmak güzeldir hem. Hayal kurmaya devam😂😂
Hilal-95 Baharrk midye🤣🤣🤣 ve nargile içicem sigara felan içmem ama nargıleyı seviyodum arada balkonumda güzel oluyodu 🤣🤣
[silindi] Baharrk ay valla kola cips salam pizza ımmhh 😋 kokoreç yedim yanlışlıkla 😂burgeri yiyorum arada hala 🙈midye sevmem zaten
Fatmanur123nrt Papatya-Kokusu yeseydiniz keşke içinizde kalmasaydı ufaklık da tadına bakardı ben ne bulduysam yedim midye çok yedim çilek çok yedim çilek bi kızım olcak sanırım 😂
Papatya-Kokusu Fatmanur123nrt midyeyi bende yiyorum cok dozunu asmadan ya sushi eşim yese söylicem yarınyarıya ama yemiyor 😂