dilek_abbasyk Baharrk ben hamileliğimi öğrenmeden önce bir kova midye yedim sonra hepsini çıkardım hastaneye gittik ilaç verdiler bir hafta sonra tekrar mide bulantısından gittim hamile olduğumu öğrendim o midyelerden de tiksinmiş oldum normalde çok severdim
Baharrk dilek_abbasyk ya oluyor öyle bende çikolatayı tatlıyı çok seversim ama hamileliğin ilk haftaları aşırı tiksindim😅
dilek_abbasyk Elisaceren hamileyken benim de canım çok sushi istiyordu baya aşerdim doğum yapalı 6 gün oldu o sushi yeme isteği kalmadı 😂
Krkmzozlem1 Ben acı yiyemiyorm mide yanması oluyor şuan . Hamilelikten sonra bol acılı çiğ köfte yiyecegim
Fatma272727 Baharrk ben herseyi yiyirum kiz bir yumurta yiyemiyorum oda gebelikten kaynakli tiksindim geri kalan herseyi sukur esirgemiyim bu arada 3.gebeligim sakinan goze cop batar derler ya sizde esirgemeyin o kadar 😊
rabiamustafa Fatma272727 benimde ilk gebeliğim maşallah bi şikayetimde yok dediğiniz gbi ne varsa silip süpürüyorum valla 😀
Xxxseliiiin Baharrk bende zor tutuyorum kendimi tam pişmiş hiç yemem normalde ama olur mu olur şans bu ya bir tane yerim nefsimi köreltmek için sonra bir sıkıntı çıkar. 😂😂 bekliyorum ondan
Emine_clk01 Haticefatma01 burgeri yesem de bebeğime faydalı olmayacağı için , ciğeri de çok fazla a vitamini olduğu için önermediklerinden dolayı yemedim.
Dygrd ozge_azra kokerec yiyebilirsin acilida olabilir yaninda ayran icersen bisey olmaz bu yasakmiydi anlamadim 🙏🙏😔