Papatya-Kokusu Pinar__50 Tadı ilk değişik geliyor ama yiyince yiyesi de geliyor insanın benim sevdiğim bir menü var onu baya beğeniyorum 😀
[silindi] Esrakly sen aklina koydugun her seyi basarirsin cunku senin inanilmaz bir gucun var ve sevginn de var 🤓🥰
EsrakeNan Baharrk hamilelilte sade soda cok faydalı diye biliyorum cnm mineralli olduğu için doktor öneriyor her gün 1veya 2tane
Baharrk EsrakeNan sade soda içemiyorum ben normalde de sevmezdim, meyveli soda içiyorum sadece onlarda çok sağlıklı değil☺️
Eylul2797_ EsrakeNan bende iciyoduö günde Bi tane doktoruma söyledim günde Bi soda ici yorum zararımı diye asit acı kahve 3ünfen uzak dur dedi🤷♀️bana en iyi gelen seydi icmiyoruö artık
ozoz06 gebelik şekerinden dolayı hıç bir şey yiyemiyorum resmen hamburger cips kola tüm tatlılar çiğ köfte şu an bile ağzım sulandı resmen🤣
Sogancik BebekveAnneler yok canım değil. Ispanak aksine çok faydalı. Bende şeker çıktı ondan börek yiyemiyorum.
EsrakeNan Baharrk aynen sağlıklı değil gebelikte ama içmeye calış sade soda bebek için çok faydalı tabi anne içinde yanında çerezle tatlandırabılırsınız ☺️😘💚
Yagmur64 Pelin-1 ya ben midyeye aş erdim limonu böyle sıka sıka yesem diye hayal ederdim dr sordum oda güvendiğin yerden yiyebilirsin dedi 4 5 adet büyüklerinden yedim şükür bişeyimiz yok çok ta şey yapma ya bişey olur diye
Pelin-1 Yagmur64 Ben 4-5taneyle kalmam işte kendimi biliyorum ben bi oturusta 50-60midye yiyen insanim🤣 tadini alirsam birakamam o yuzden hic yeltenmiyorum🤭