Sevimlianne_adayi Tgcbbrdmr valla 6 ay kullandım yumurtayı büyütüyor ama kalamadım bu ay hiç kullanmadım bende faydasını görmedim açıkçası ama faydası olana da oluyor
Ejce Tgcbbrdmr merhaba sizi geçmiş postlardan biliyorum umarım gönlünüze göre olur, hsg çektirdiniz mi acaba? Bir de hangi doktora gidiyorsunuz Bursa’da olduğunuzu biliyorum Volkan Aksakallı var medicana da onu öneririm, kaç aydır deniyorsunuz acaba?
Tomrishatun Tgcbbrdmr bursada olduğunuzu okudum bende bursadayim suan tup bebek için gidiyorum pembe maviye nevin ozsarac hanima gidiyorum belkide tavsiye olur nasip bu isler
Mavisim93 Tgcbbrdmr bi dönem femara kullanmıştım 5 gün kullanıp tekrar folikül takibine gidiyordum çatlatma iğnesi vuruyordu doktorum şuan 35 haftalık hamileyim çatlatma iğnesinden değil eşimin varikosel ameliyatı sonrası hamile kaldım tavsiyem eşiniz muayene olmadıysa spermiypgram verip muayene olması çünkü bende pcos vardı üç kere çatlatma iğnesi oldum bi faydası olmadı meğersem eşimde varikosel varmış ameliyat sonrası üç ay olmadan hamile kaldım
Tgcbbrdmr Ejce merhaba yeni gördüm yorumu medicanada pınar türke gittim sonuç alamadm dorukta nuray hanıma gidiyorum 11 aylık evliyiz :)
Tupbebek11 Ben femera kullanırken aynı zamanda yumurta çatlamaması için bir ilaç daha vermişti doktorum aynı anda kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum
Ejce Tgcbbrdmr siz de benim gibi telaşlısınız bence 🥰 ben de Bursa dayım sanırım fazla stres yapıyoruz ben 4 yıllık evliyim bu ay 5. Ay olacak deneme süresi olarak ☺️
Tgcbbrdmr Mavisim93 tam tahliller yapıldı ama hiç bir problem yok bizde bugün çatlatma iğnesi olacağım