1Ezgiii Kızlar belki cok garibinize gidecek belki yadırgayacaksınız ama aşırı derecede toprak kokusu beton duvar vs içim gidiyor ya beton yemek ister mi bi insan düşünmekten ağzım yara oldu düşündükçe dilimi falan istemsiz ısırmaya başladım 🤦🏻♀️
cbciseda 1Ezgiii demir eksikliğinde bu durumlar gözlenebiliyor, mutlaka değerlerinizi ölçtürün doktor takviye yazabilir ☺️
Berrasirin 1Ezgiii 😂..bende ilk gebeligimde saman kokusu aseriyordum islak kuru ot ya nebilim valla olsaydi yerdim yani o kadar degisik hallerdedim 😂😂yani seni cok iyi anliyorum canm
Gizemin-minnakI @1Ezgiii bende kil taşı yemeyi çok seviyorum . 😂 hamilelikten önce de severdim. Ama her satılanı yemem seçiciyim onunda lezzeti var bana göre😂 hamileliğimde de canım çekti ama yemedim .
Halimea 1Ezgiii bendede olmustu benimkide diş macunuydu hiç tadına bakmadım ama kokusu beni ye diyiyodu ama öyle bişey yapmadım yemedim yiyemezdim onun yerine naneli seker aldım yedim 🤭😂
mor_menekse1 1Ezgiii o demir eksikliğinden oluyor yememe sakın 😁 bnde yaş ceviz aşeriyorum oturduğumuz ilçede yok eşim bursadan göndericek hep aklımda dayanamıyorum 😬😬 acı biber turşusu yemiştim bir ara 😅