tutu11 Merhaba, 31 haftalik hamileyim. Bugün marketten son kullanma tarihine dikkat ederek sut aldim. Demin bir bardak doldurdum ve bir yudum aldım. Sütün tadi acıydı😥 bol su ictim ve yogurt yedim. Benzer olay yasayan var mi? Normalde hic umursamam boyle seyleri ama karnimda bebis olunca herşeyi düşünüyorum.
mervedefne tutu11 cnm bende dün eşime süt aldirdim markette skt geçmemiş baktım ama bir bardak aldım içtim çok acı bi tat vardı bende bozulmstr diye icmedm ama eşim bişey yok diyor agzimizntadi yok bence cnm
AyeGnl tutu11 canım bende bi kere öyle bişey yaşadım doktorum bişey olmaz demişti 1 Aydan fazla geçmemişse sorun olmuyormuş
nesoo12 tutu11 canım bende tarihi baya geçmiş sütü içtim yarım kiloya yakın Allah’a şükür bişe olmadı istifa etsen daha iyi
Estur tutu11 ben bildiğin bozuk süt içtim canım. Ekşimişti 🤮 bir yudum aldım tadını alınca tükürdüm bir bardak su içtim üstüne o kadar. Pek bişiy olmaz yani bir yudumdan
tutu11 mervedefne ben de bir yudum aldim acılığı farkedince biraktim hemen. Belki de dediğin gibi agzimizin tadi yoktur 🙄
Pelinzade Bende tarihi iki gün geçmiş aoç sütü vardı ağzı hiç açılmamış bende tarihe bakmadan pudingli bisküvili pasta yaptım yedim de biraz ekşimsi tat geldi sonra gidip tarihine baktım geçmiş bende onu düşünüyordum kaç gündür bir şey olmadı ama bilemiyorum
tutu11 Pelinzade internette araştırdım biraz. Bozuk tatli yiyen birisi doktora sormus. Doktor size birsey olmadiysa bebeğe de olmamistir yazmış. İcime dert oldu 😥
mervedefne tutu11 eşine icir cnm ben öyle yaptim o tadında bişey yok dedi ama bana acı geldi sende dene bakalm
Glmsr tutu11 Aynen ben kurtlu çikolata yemiştim doktora sordm hiç bişey olmaz protein almışsan deyip güldü bişey olmaz yani😂