Bebiscann ZZeynepP1903 bende şura ismini çok beğeniyorum Kuran’da bir ayet ismi anlamı toplantı demek anlamı çok hoş değil ama Kuran’da olması ve söylenişi çok hoş bence, kızım olsaydı şura veya isra koycaktim bende, Şura liya daha hoş olmuş diğerlerine göre ❤️❤️☺️
Det Bebiscann Kuranda geçen tek yildiz ismi yani sadece toplanma anlamina gelmiyor 🤨 Bizde bu ismi düşünüyoruz yanina elif veya başka bir isim ya da tek kullanacağiz
Bebiscann Herkesin isim zevki çok farklı bu arada bu posttan da anlıyoruz kızlar onun için kimsenin çocuğunuza kattığıniz isim hakkındaki yorumlarına takılmayın, çocuklarımız isimleri ne olursa olsun bizim bitanemiz olcaklar ve biz onları çok sevecez❤️🥰🥰
ZZeynepP1903 Bebiscann evet zaten kuran da geçtigi için biraz da takıldı sanırım 😀 nihat hocanın da bi videosu vardı şura ismi ile ilgili eger gercekten bu manada kuranda gectıgı ıcın koyuyorsanız güzel tabiki demişti 🤲🏻🤗
Melek3 ZZeynepP1903 kağıtlara bakmasa yapcakrm 😂 seni biliyorum ben yazarm dedi kendi yazdı 😅 gene ilk isme benimkini ikna eddm o defne diye tutturdu ben masal diye diğer isimleri saymıyorum bile en son onuda kendi istediğim ismi 2 . İşim sen koy diye kendi istediği isimmis gibi davranıp Alya yi sectirdm😂😅 hersekilde benim dedim oldu da neyse
ZZeynepP1903 merakliblog AnayimBenAna_ Songunler Kızlar hepten kafamı karıstıdınız be 😂😂😂 Beyza00_ Hly06 denizdalgasi1 gbyalcin
AnayimBenAna_ ZZeynepP1903 yeğenimin ismi Hatice şura ama ben hep şura diyorum tek başına çok güzel bir isim :)
Songunler ZZeynepP1903 amaan benimki de annesinin adina taktı kayinbabam da o ismi koyacaksiniz benim lafimin ustune laf olmaz diyo. Icimde tutup dogurmayasim var yani guzel bi ismi olsa amenna kaynanamin ismi şehri kızın ismini şehrinaz koycaklar 🙄
Hly06 ZZeynepP1903 sanırım azerbaycan turklerinde boyle bir isim var. Aslinda alışılmadık ama guzel gibi. Insallah ilerde yuksek askeri sura falan diye dalga gecmezler yaa ben boyle isimlerde bi kulp takarlar mi diye düşünüyorum hep
denizdalgasi1 ZZeynepP1903 😂😂 bende böyle post açmıştım açtığıma pişman oldum benimde biraz kafam karıştı 😂
merakliblog ZZeynepP1903 beybi ben iki isme karşıyım ondan. Bir de ala liya o tarz isimleri sevemiyorum
gbyalcin ZZeynepP1903 ben bişey yapmadım 😂😂 şaka bi yana diğerleri kafiyeli olsun diye zorlama gibi geldi bana ben o yüzden minel şura dedim
Duruliyaninannesi ZZeynepP1903 benim kızımın ismi duru liya ben cok yakistirdim ikisini fikir olsun 😊😊