Kbta erseerse ben o kadar sorun yasamadım ama bende memnun kalmadım çok ilgili değildi 15 dkk sürdü bi de o kadar para alıyorlar ben daha uzun sürer diye bekledim
erseerse Kbta evet olabilir bizim de 35 40dk sürdü ama hani 35 40dk da sürekli telefonla oynadı konuştu
Dseker Firstexcitement yani diğer hocalar gibi 40 dakka bakmadı gelişimsel olarak herşeyini baktı kan akışı organlarına baktı bana video çektirdi çok iyi davrandı . Benim için önemli olan sağlıklı olmasıydı zaten birşey olsa söyler doktor dakka başı doktora birşey sormaya gerek yok 25 dakika sürdü .
Kbta erseerse bizim de az sürdü bide bebeğin yüzünü iki dkk gösterdi yani ben Medipol meraya gidiyorum normal ultrason da bile 5 sürüyo bebeğin yüzünü de gösteriyorlar
Zumrutkb Firstexcitement Anadolu’daki en iyi doktor Zeki Şahinoğlu dedi benim doktorum ona yönlendirdi. Bahsi geçen iki doktor da profesör.
canand24 Zumrutkb Kesinlikle katılıyorum benin doktorum da Zeki beye yönlendirdi internetten de araştırıp gittik çok memnun kaldım. Detaylıca herseyi bir bir anlattı gayet de ilgiliydi. Ücret her yer yüksek istiyo bari verdiğimize değsin 😊 550₺ nakite
Rabiaaa46 meltemcanli muayene fiyatını biliyorum sadece diğerlerini henüz bilmiyorum benim Nurgül hocamdı doktorum şuan başka şehirdeyim ama testler için yine ona gidicem kesinlikle maddi durumunuz el veriyorsa gitmelisiniz 🤗
canand24 Zumrutkb Yaklaşık 10 gün önceden randevu almanız gerekiyo 😊 umarım güzel şeyler duyarak ayrılırsınız 🤲🏻🥰
Rabiaaa46 meltemcanli ne demek kendi muayenehanesi var bi araştır istersen ben Antalyadayım ve hala bana her zaman yardımcı olur işini aşkla yapan doktorun tanımı gerçekten ben bile zamanı geldiğinde Allah nasip etsin detaylı ultrason için oraya gidicem inşallah
sehriban- Yorumlara baktım da İnstagram doktorlarını tercih etmeyin arkadaşlar hep şişirme. Bende Kağan Kocatepe ye gittim (eşimin ısrarı sebebiyle ) hiç memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum. 500 TL idi ücreti