FusunF Annem sürekli yemek ye aç bırakma bebeğini onla konuş sohbet sürekli Bunları söylüyor sizinde anneniz böyle yemenize karışıyor mu 😂ben sıkılıyorum bazen acaba ben mi abarttım yanı ama aç bırakmıyorum ki
gbyalcin FusunF 28 yaşındayım annem 20 senedir böyle. Annemde tik olmuş herhalde çocukken aniden zayıfladığım için sürekli yemek yedin mi, ne yedin diyodu zaten bebekten beri x2 hatta x3 devam ediyo 😂
Elbet-birgun-kavusacagiz FusunF sanirim butun annler boyle 🤩bizde anne olunca boyle oluruz 🥺🥺🥺 Hergun konusuruz annemle ve her gun fix olarak ne yedin ac durma kilo aldigim halde zayiflamissin sen deyip duruyo 😂😂
Heather FusunF anneler hep aç ve üşüyor olduğumuzu düşünüyo bence. Bizden sorada torunların. Oğluma annem bakıyo işteyken ben babam aradı geçen diyoki şu annene bişey söyle çocuğa huzur vermiyo durmadan yediriyo🤭 bize de öyleydi. Hani ara öğün falan yok her dk ana öğün😁
FusunF gbyalcin ben sıkılıyorum sanki aç bırakıyorum gibi aç bırakma yazıklar gunah ona diyor 😂 galiba bütün annelrr boleymiş
FusunF Elbet-birgun-kavusacagiz bende kilo almadım ama yiyorum yinede hep ye diyor aç bırakma diyor kardeşimle 1 saat konuşuyorum diye 1 saat aç kalıyormuşum 😂😂
gbyalcin FusunF ben de sıkılıyorum diyorum otuzuma geldim artık gadın düş yakamdan istersen elline gel umrumda mı diyo 😂
FusunF Heather hahaha 😂 bütün anneler aynıymış bana yemezsen o çocuk büyümez küçük doğar diyor bide daha ben ne yiyim 😂
Pinar__50 FusunF benım annemde öyle bı de gurbetteyım hep tembıh edıyor uyumadan ballı süt iç gün içinde cevız badem ye ayağına çorabını gıy canım anam benım çok sevıyorum ondan başka düşünen yok zaten ❤️❤️
Gamzebrb FusunF benim annem kendimi aç bırakmayacağımı bilir bu yüzden sormaz. ama eşimin babaannesi sürekli yemek ye aç bırakma kendini der sürekli yediğimi söylememe rağmen yinede her defasında sorar. onlara her gittiğimde canın bişey çekiyomu diye yiyecek sorar istemediğimi söylediğimde çocukları bakkala gönderir sevdiğim yiyecekleri aldırır. Biz sıkılsakta düşünülmek bence çok güzel bi duygu 🥰
FusunF Gamzebrb tabikide güzel ama sıkılıyor insan bazen 😂 bana da uzaktayız getirden sipariş verelim habire diyor annem 🤣yanımda olsaymış obez olurdum sanırım 😁
Heather FusunF bide şey var hem çocuk doğurcan hem vücudun bozulmıcak nasıl olcak o iş, sen yicenki bebe büyüsün🤭
FusunF Heather ama benim annem hiç ağzım boş dursun istemiyor sanki ben yemeyince o an Bebek aç kalıyor 😂😂
balbocegim27 FusunF 22 yaşındayım 86 kg yum ama halen annem beni manken görüyor ve yemediğimi söylüyor diyim anla
Mayacm FusunF canım anam kendımı bıldım bılelı yemek ye der 😂😂 boyum uzun zayıfım yıllardır yemek ye cumlesı vardır sımdı dedıgın gıbı kalk yemek ye bebısın acıkmıstr annesı dıyo😂😂 canım o benım alısık oldugum ıcın sorun yok🥰
FusunF Mayacm bende alışığım aynen kardeşim ve bende zayıftık hep şimdi ben kiloda almadım doktor bayıldı bana sadece göbek var bunu anneme anlattım sandı ki ben yemek yemiyorum aç kalır o Bebek yemeden büyümez aç bırakma diyor yazık gunah diyor 😁😁😁