Kızlar gecen ay eşime ve bana testler yapıldı benim hormon tahlili iyi çıktı eşime de sperm tahlili yapıldı doktorumuz herhangi bir problem yok cocuk sahibi olmanız için yeterli felan dedi. Femara kullanmıştım ama maalesef olmadı adet gordum 3 gun once. Bugun de doktor randevusu alacaktım kendi doktoeum yokmuş mecbur başka doktora randevu almak zorunda kaldım. Neyse gittik falan eşimde morfoloji bozuklugu oldugunu soyledi bize kendi doktorumuz hiç oyle bişey soylememişti vallahi eşimle şok yaşadık sürekli doktor değiştirince hep bi hastalık cıkıyor anlamadık. Neyse doktorumuz bize Boyle bişeyin oldugunu soylemedi dedik vallahi burda gozuken o dedi 100 sperm den 2 tanesi normal oda hamile bırakmaya engel olur dedi neyse eşime ilaç takviye edici vitamin felan yazdı arı poleni kullanmasını keçi boynuzunu kaynatıp sabah akşam içmesini soyledi bunların hepsi yapılacak ben de adetimin 5. Gunu klomene başlayacagım. 12 gun sonra yeniden kontrole gideceğim acaba bu morfoloji bozuklugu var diyen doktora mı tedavi olmalıyım yoksa kendi doktorum da devam mı etmeliyim cok kararsız kaldım ayreten bu 2. Ayımız tedavide doktor 3. Aya kadar yumurtlama tabiki yapacagız olmaz ise kesinlikle tüp bebek tedavisine gececeğiz diyor yaşınız geçtikkce daha da zorlaşacak yaşınız genç iken iyi düşünün felan dedi rahminde herhangi bir problem yok fazlaca da yumurtaların var gayet saglıklı dedi doktor kendi gözlerimle de gordum siz ne tavsiye edersiniz ??