sedefyarsii1 Kızlar 33 haftalık gebeyim uzun süredir özellikle gece uyurken çok şiddetli kaşıntı başlıyo vücudumda sizler de yaşadınız mı böyle şeyler kaşınmaktan uyuyamıyorum çoğu zaman ☹️
Seldamm sedefyarsii1 yaklasik bir haftadir bende oyleyim 😔 bacaklarim kolla5im.asiri kasiniyor evde sinek var saniyorum ilac sikiyorum kolonya sikiyotum yok fayda etmuyor 😔
mirayim_00 sedefyarsii1 bende öyleyim maalesef bi doktorunuza sorun gebelik kolestazı falan diye bişeyler duydum ama benim kontrolüm yarın o yüzden şuan bende bilmiyorum
Erol sedefyarsii1 hiç sorma canım ben neler çektim hastane hastane gezdim serumlar Bile işe yaramadı cocuk cekıyor artık verdıgı mız ilaçları dedi aglaya aglaya geldım esım bepathol onarıcı bakım kremını aldı o gecirdi hatta burda bir bayan sordu geçince bana tesekur etti dış deri çatlamadıgı için iç karın çatlıyor içide kaşıyamıyorsun ondan
sedefyarsii1 Seldamm bende sineklerden sanıyordum ama kapı pencere kapalı üstüm örtülü yine kaşınınca anladım sinek olmadığını🥲
Gul-42 sedefyarsii1 cnm onada doktor dogum yapınca gecer dedı oda 34 de falandı sezeryan oldu dayandı bı sekılde ama cok zor olmuş öle dedı annesı kız kardesı kasıyordu nobetlese
Hesret sedefyarsii1 sisin kaşıntı ne zaman başladı acaba benimde adetime daha var biraz ama karınım çok kaşınıyor sizin kaşıntı ne zaman başladı
Derydnz Bende bugün gittim test yaptırdım kolestaz çıkmadı şükür ama ellerim ve ayaklarım deli gibi kaşınıyo ve dediğiniz gibi en çok gece oluyo. Yarın cildiyeye gidicem inşallah rahatlatacak bi krem verir
sedefyarsii1 Derydnz yaa buraya da yazar mısınız cildiye doktorunun ne dediğini ona göre olmadı bende gidicem🥺
Gul-42 sedefyarsii1 onun esı gorevde bıde sadece gece kasınıyormuş öle dedı gormuştum ben yara olmuş kasımaktan bır bucuk ay dayandı artık gectı ınş senınkı hemen gecer🤲🏻🥰
Derydnz sedefyarsii1 merhaba bugün cildiyeye gittim gebelik kolestazından şüphelendi tahlillerime baktı temiz çıktı . Herhangi bi kabartı ya da döküntü olmadığı için gebeliğe bağlı alerji olabilir doğuma az kaldığı için rahatlatıcı bi ilaç ve krem yazdı