H78 Merhaba Hamilelikte ilk haftalarda ev temizliği yapan var mı lavaboları nasıl temizliyorsunuz ilaçlar bebeğe zarar verir mi ben korkuyorum kokusu zarar verir diye ağzımı burnumu kapatıp yaptım bir kere kokusu yine geldi sizce zararı olur mu
Zeyyyn H78 öyle çok aşırı kokulu ürün kullanmam ürünü sıkıyorum 5 10 dakika sonra girip yıkıyorum kokudan tokanmamak için
Gizemmihra H78 Bingo kullandım kokusuz oksıjenli olanından çok ara da nadir ace falan döktüm ama çıktım durulatmayı eşime yaptırdım
Ela20 H78 ikisini Bir arada kullandiysaniz zarar verir. Kullandığınız maddeleri doğal tercih edin kimyasalı az olan doğa dostu temizlik malzemeleri
Gul-42 H78 kırec cozucu kullanma cnm dırek bogaza kacıyor o bn kullancaksamda agzımı kapattım hemen sıktım gerı cıktım mecburen
akgnrmn H78 7 hafta 4 günlük hamileyim ev temiZliğini eşim yapıyor bana yardımcı oluyor ama lavabo temizlklerini ben yapıyorum. Kimyasaldan olabildiğince uzak duruyorum. Tercihim hep bitkisel ürünlerden yana oluyor. Onları da kullanırken ürünü sıkıp ortamdan uzaklaşıyorum koku çıkınca ovalıyorum canım
Ela20 H78 maske ve eldiven mutlaka kullanın birde kimyasalı daha az yoğun olmayan temizlik malzemeleri
mutlugebeee H78 evlendiğimizden beri banyo temizliğini ben yapıyordum ama hamile kaldıktan sonra eşim yapmaya başladı hala daha o yapıyor, en sağlıklısı onun yardımcı olması eşinizden rica edin sizde 🙏🏼
Gul-42 H78 cnm domestosu suyla karıstırdım ben oyle temızlıorum arkadan cif dokuyorum genel temızlıgım bıttı benım normal temızlıgıde cumartssıden cumartsıye yapıorum yavas yavas
H78 Gul-42 bende ağzımı burnumu kapattım sıktım biraz her yere sonra hemen çıktım ama kokusu yinede geldiği için tedirgin oldum
1875 H78 benek için çocuk için çamaşır suları oluyor onları kullan canım çünkü zarar verir normal çamaşır suları
hanimhanimcik H78 ben kullanmaya devam ediyorum hep kendim yaptım temizliğimi eşim pek yardımcı olmuyor😅 kimyasallar ve kokular sadece bebeğe değil asıl size zararlı, isterseniz sirke karbonat ile doğal temizlik maddeleri kullanın