Rabiahilall Ozee hıçkırıyor olabilir canım, yediklerinin baharatlı olmamasına dikkat et. Ama hıçkırması da güzel, ciğer gelişiminin sağlıklı olduğunu söylerler 🥰
Sdadmrbas Iremaltnr Iremaltnr 1-2 haftaya çok netleşecek bence . Benimki her gün daha güçlü tekme nasıl atarım çalışmaları yapıyo 🤣
Canlarrr Zeynep-05 korkma canım benimde tüp bebek ve ilk gebelik. İlk gebelik her zaman geç hissedilirmiş sağa sola yat benimkini ilk öyle hissettim sırt üstü yatma
rahimesarp demirmommm ya insallh benimkide geçer ben çok korkuyorum doğuma kadar olcak diye pirilam kullanıyorum hala kullanmadığım gün çok kötü oluyorum
demirmommm rahimesarp Bende Zofer kullanmıştım hala ara ara bulanınca kullanıyorum ama geçmişe göre iyiyim tabi ki inşallah sizde atlatırsınız en kısa zamanda bu bulantıları
ZeynepAltun HappyMom Gece yatarken arada hissediyordum ama sürekli olarak 17. haftamda hissetmeye başladım çok güzel bir his elimi koyduğum an direk tepki veriyor minik meleğim bu hissi yaşatana şükürler olsun🥲😇🙏
Bahar_kzlrmk00 HappyMom 19.hafta ilk hareketlerini hissettim🤗 Hem yiyeceklere, hem sese, hem bulunduğu ortama, tepki veriyor 🥰
sevgisari Su an 31 haftalığız ben 21.haftada hissetmeye başladım. Sese pek tepki verdiği söylenemez belli saatleri var özellikle sabahları cok kuvvetli tekme atıyor genel olarak da baya hareketli aç da olsam atıyo tekme tatlı yesem de yemesem de 🥰🥰
Karatayy7744 Şu an 10. Haftadayım özellikle dün içimde kıpır kıpır bir şeyler hissetmeye başladım acaba piskolojik mi hanımlar yoksa normal mi ☺️
Rabiahilall Ozee ben ilk hareketlerini 17. Haftada hissetmiştim ama daha erken hissedenler var sende hıçkırığını hissetmiş olabilirsin 😊🌸
Mervebyr Rumeysa3652 nerde hıssedıyosunuz tekmeleri göbek deliğinin üstlerinde sağda soldamı atıyo bende 23 haftadayım oralarda atıyo
Rumeysa3652 Mervebyr valla benim sağdan soldan alttan sağolsun heryerden vuruyo yaramazım ama sizin haftalarınızda genelde sağdan vuruyordu