Baharrk evet muayene icin gidiyorsunuz sonra detayliyi burda yaptırmak istiyorum derseniz eğer yonlendiriyor zaten. Ama banada basta eray bey disardan birine yonlendirmek istedi ben 2li test sonuclarim temiz ve riskli gebelik olmadigim icin hemde esimin kuzeni önerdiği icin orda yaptırmak istedigimi söyledim size seçenek sunuyorlar yani ister disarda ister burda olabilirsiniz diye 🤗 hemen randevu talep ettik mesai saati dışında vermislerdi bize aksam saat 7 gibi. Doktor cok iyi biriydi beni cok rahatlattı ozellikle anneler detaylida cok stres olabiliyorlar çünkü. Doktor kafasi buyuk ,karni haftasindan büyük gibi yorumlar yapip annenin kafasini karistirabiliyor halbuki butun bunlar normalmis. Kafa 1 hfta geriden veya ileriden de gelebilir asıl risk görmedikleri surece kafa karistirmasalar daha iyi diye dusunurdum hep. Allahtan doktorumda tam oyle biriydi çok rahatlatti beni bu konuda. Sonuclarimizda tertemiz cikti zaten 🤗 cd rica ettim ben birde ani olarak saklamak istiyorum diye birde yuzunu ilk detaylida gorebilmistik doktor cok ugrasti sağolsun onlarinda fotograflarini verdi . Ben memnun kalmistim 🤗