Burcu-112 Var mı başına gelen sürekli farklı boyutlarda ölçtü doktor en son 20 mm dedi çok üzgünüm böyle olan düzelen var mı nasıl bi yol izleniyo lütfen bilgisi olan varsa yazsın
Seda_ozdemir Burcu-112 az once doktorda ciktim benim bebegimdede varmış ayni durum ama erkek bebeklerde normalmis bu durum 0.5 mm filanmis 1 bucuk cm kadarda normalmis erken sunnet ettirirsiniz hicde kafana takma dedi normalmis
Annesininbitanesi1 Burcu-112 canım benim bebegimdede var doktor sürekli takipte kalalım dedi erkek benim bebegim erkek bebeklerde genelde olur dedi bende duyduğumda çok üzülmüştüm ama sakin kal doğunca düzeliyor diyor herkes Kaç haftalıksın sen
Elieefss Bende bırda bekleyeyim çünkü aynısını banada dedi doktorum ama doğumdan sonra geçebilecek bir durummuş
Burcu-112 Annesininbitanesi1 29 haftalık benim 23 de belli oldu ama benim bebeğim kız o yüzden korkuyorum işte
Elieefss Burcu-112 benim bebeğimde kız bana mm falan bişey demedi sadece böbreklerinde genişleme var doğumdan sonra da takipte kalıncak dedi
Seda_ozdemir Burcu-112 allahin izniyle hic bisey olmaz endiselenmd unutma ki endiselenince onuda korkutursun bak banada neler neler soylediler iyi dusun iyi olsun Dua et gecer Allahin izniylee