iremcannn1907 Dilose paralı hesaplardan da bakılıyor canım, burdada bunu çok söyleyen oldu. Para talep eden de var yani
kubra22- Dilose yok hayır bugün o umutla gittim ama söylemedi teşekkür ederim tahminin için 😇😇 sağlıklı olsunda merak ediyoruz yinede işte 🤗
Nazlimsu Buseli Buseli evet bende meraktan çatlayıp baktirmistim dr erkek demişti ama ınstada bakan kız dedi gerçekten kızım oluyor bildi yani 😁
Neyneyy iremcannn1907 Nazlimsu canım i Nazlimsu Nazlimsu instedada bakan kim canım banada hesabı söyler misin lütfen 🙏
Dilose iremcannn1907 bz para falan talep etmiyoruz bildiklerimi söylüyorum sadece Bi cinsiyet söyledin diye para mı istenir nSıl insanlar var ya
kubra22- Dilose kuzum bana cinsiyet tahmininde bulunmuştun bebeğin erkek diye bugün öğrendim oğlum olucakmış 😍😍
MrsMavis handenur__ https://www.hizliresim.com/lzgdf0j rica etsem bana da bakar mısınız 2 hafta sonra kontrolüm var ama merak işte 🤣🤣🤣
Dilose MrsMavis bebeğin kıza benziyor canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 canım öğrenince yaz bana