NslhnSnmz İlk anne olacağımı öğrendiğimde nasıl heyecanlandıysam aynı heyecanı bugün de yaşadım.Meleğimin cinsiyeti belli oldu 🥰Minik bir kızım olacak Allah’ın izniyle🐣Sizlerle paylaşmak istedim ❤️🤗
Clementinee NslhnSnmz bu sene kız senesi sanırım😇 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bende öğrendim cinsiyetimizi kız olcak 🥰🥰
sessiz_oyuncu NslhnSnmz bende öğrendm bugün bi kızım 2. Kızım olacak çok mutluyum 🥰 ama isim bulamıyorum. 😊
NslhnSnmz bayangulucuk35 amin inşallah rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗
Yaz0808 nlycltk sessiz_oyuncu Clementinee NslhnSnmz Hanımlar hayırlı olsun oncelikle😍 Kaçıncı haftada belli oldu. Bu ikinci gebeligim ilki erkekti Buna 19da kiz dediler 21 detaylı ultrasonda kıza benzettiler ama hala emin olamıyorum bi sonraki randevumu bekliyorum suan 24 haftadayim. Emin olamıyorum asla😂😅
NslhnSnmz sessiz_oyuncu sessiz_oyuncu ben meleğimin adını İnci koyacağım erkek olsaydı babasına bırakmıştım kararı ama kızımın adını ben seçtim sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri ❤️
NslhnSnmz nlycltk ne güzel 🥰🥰 şimdiden bile anne olmak müthiş bir duyguymuş bir de kucağımıza alınca neler hissedeceğiz bilmiyorum 😇
Mrv1007 NslhnSnmz ben de cumartesi ikili taramada kızım olacağını öğrendim🌸 sağlıkla gelsin prenseslerimiz, erken dönemde tahminlerde yanılmalar olabiliyor diye henüz adapte olamadım ama doktor yüksek ihtimalle kız dedi
NslhnSnmz Mrv1007 bana da aynısını dedi;sağlık personeliyim ebe arkadaşlarla konuşuyoruz da onlar da yanılma payı çok düşüktür doktor beyin dediler biraz da ona güvendim sağlıkla gelsin kuzucuklar daha şimdiden bile varlıkları muhteşem bir duygu 🥰❤️
Spring02 Hayırlı olsun 🌺 benim erkek 💙💙💙 allahım sabırsızlıktan ölücem kawusucagım günü iple çekiyorum🤩
NslhnSnmz Spring02 sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi 🤗küçük bir prens geliyor demek ❣️🧿Biz kızımla babasından uzak kaldık maalesef o daha da etkiliyor zaman hiç geçmiyor
NslhnSnmz Busramnida amin hepimizin bebekleri sağlıkla doğsun 😇🐣 12+2 de öğrendim 🤗ikili test için gittiğimde söyledi doktorum sağolsun
NslhnSnmz sessiz_oyuncu çok teşekkür ederim hepimizin yavruları sağlıkla doğsun ailesine çevresine hayırlı bireyler olsun🥰🤗