ilyesta Benim bebenin gelecegi yok haftaya kadar gelmezse doktor yatisini yapıp suni sancı veririz dedi. Kime söylesem yandın sen bittin sen diyor. O kadar kötü bişey mi bu 😓
kubraytekinayan ilyesta ay banada aynı şeyi söyledi eğer bu hafta gelmezse haftaya pazartesi yatışım yapılıp suni sancı verilicek nasıl bişi hiç bilmiyorum 🤦♀️
Zehra9616 ilyesta alakasi yok beee kendi sancini tibbi yolla aliyosun extra bisi degilki kör olmaya onlar uydurmuşlar ben 17 saat aldim hicde abartilcak bisi degil evet sanci siddetli ama dedigim gibi kendi sancindan fazla ddegil korkma
ilyesta kubraytekinayan kaç gündür moralim çok bozuk herşeyi yapıyorum hurma yürüyüş ahududu çayı yok ya niye gelmiyor 😭
ilyesta Zehra9616 valla tek bı olumlu bişey duymadım. Sakın alma sezeryan ol diyen mi dersin, dayanamazsın çok zor diyen mi… 😓
kubraytekinayan ilyesta banada doktorum adaçayı önerdi günde 3 bardak çayı içiyorum hurmayı yiyorum bende bakalım hayırlısı artık😊
Zehra9616 ilyesta abartmislar sezaryen olman demek baya bildigin ameliyat olman dmek ama normalde oyle degil tabi aksi durum olur sagliginiz soz konusudur ozaman eywallah ama korkulcak hic birsey yok kimseye kulak asma