saadet1988 14 arti 3um bende 15.haftadayim merak.ediyorum kac gram oldu acaba kizim 13 haftalikken 66 gramdi
melektb MevaBera evet canim nasil oluyor bilmiyorum ama kafasi 15 haftalikmis vucudu 14 haftalikmis insallah tez zamanda normal haftasina doner sizinki ne kadar boyu kilosu
melektb MevaBera ayaklar dahil olmuyor mu bas popo olunca bizim bacaklarini kollarini felan olctu ama onlari soylemedi insallah normaldir benimde
MevaBera melektb amin hepsi sağlıkla gelsin inşallah 👼👼 bende bugün 15+0 Doğum 11 Ocak gözüküyor aynı galiba 😊☺️ Ama erkende olabilir benim riskli biraz inşallah olmaz 🙏
melektb MevaBera benimkide riskli canim. 14 haftalikken yogun kanamam oldu. Ilac kullaniyorum. Evet 15+0 :) 6 nisan son adet
MevaBera melektb bende daha önce erken Doğum yaptım günde 3 kez progestan alıp hep yatıyorum Allahım tamamına erdirsin hepimizi
melektb MevaBera hep oyle diyolar canim burda gormustum hep erkek demisler pipisini bile gormusler son haftalarda kiz oldugu anlasilmis.. Doktorlar %100 pek demiyolar benimki de acik bi kapi birakiyor yanilma paylari var😊
MevaBera melektb hayırlısı ilk bebeğimiz olacak inşallah ikiside fark etmez ama alışverişe hevesleniyorum 😊☺️