Thisbe RedFlower benim 3 ü de erkekti hepsini 12.haftada ikili test zamanı öğrendim erkekse çabuk öğreniliyor sanrım☺️
RedFlower Thisbe benim ilk çocuğum kız ikili test zamanı tam bişey demediler ama kıza benziyo demişlerdi en azından. hepte kız gibi dediler. 20. haftada kesin olarak öğrendik. o kadar beklemek istemiyorum bu sefer o yüzden acele ediyorum. hayırlısı artık
Gizgizgiz Basakcim erkek daha cabuk gösteriyormuş erkek olsaydı 12 haftada söylerdi bence gerçi benimki hiç söyleme taraftarı olmadı 15 haftaya kadar kız dedi sonra
Eylul2797_ Basakcim bendende öyle oldu 12de gittim bacak arasına baktı yinede tahminde bile bulunmqdı
esredn Basakcim kesin net bilgi istiyorsan 14. Haftadan sonra gitmelisin çünkü cinsel organ tam anlamıyla 14. Hafta tamamlanınca oluşuyor. Öncesindekiler teorilere dayalı tahminler. Ben de zor durmuştum. 16. Haftadaki kontrolümü bekledim ve net olarak öğrendim.
hsqldnbebeqm Tugbamete ultrason ve doktorun deneyimiylw de alakalı tabi ki ☺️ ama özeldeki makineler daha kaliteli oluyor oyüzden dedim. Ben devlete gidiyordum cinsiyetm 7.aya kadar hep ihtimalleri söyledi. Arkadaşım özele gidiyordu 12.haftasında net şekilde söylemiş ve değişmedi de.
Zehra9616 K88_ sakin ol relax isiklar acikmi tv patlamis misir temam o is korkarsan aalo de hemen ordayim😂
Sedaaaa2 Basakcim ay ben o 14 haftayı bitirene kadar günler geçmedi ya şimdi 15 e girdik 16 da benımde kontrol 16 da söylerım dedi vallaha nasıl sayıyorum anlatamam 😂
BeyRah Basakcim 14+4 de özelde söyledi kuzum kız diye hala kız değişmedi. Bi git istersen özele söyler diye düşünüyorum 🤗
herhangibirkullanici Basakcim ben 13+3 geçen hafta kız tahmini yaptı yarın tekrar gidicem net öğrenmem lazım🤣🤣🤣🤣