Mom8237 Nişanım geldi sabah açıklığım 2 cm sancılar 3 dakkada bir vuruyor karşılayamıyorum çok kötüyüm dua eder misiniz lütfen gücüm kalmadı
Ada_kacira Mom8237 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin lütfen sizde bize dua edin doğumu başlayan annelerin duası kabul olurmuş rabbim gönlünüzdekini nasip etsin diyin yeter lütfen duaya çok ihtiyacımız var bizimde🥺🤍
Anneadayii Canım rabbim kolaylığını versin şu an senin ettiğin bütün dualar kabuk oluyor benim de sancılarım var lütfen duş eder misin bana da 🙏🏻
happycatnap Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belkide doğdu şuan tesadüfen gördüm sizinle daha öncede konuşmuştuk biz aynı hastanede doğum yapacağız 😊🐣 lütfen iyileşince tecrübelerinizi bizimlede paylaşır mısınız? Allah yardım etsin🙏
Ela532 Mom8237 Rabbım yardımcın olsun canım bir nefeste kurtul inşallah kolay doğumun olsun inşallah Bi ayetel kursi okudum senin için Allah kabul etsin bizde haber ver olurmu dogum yapınca ❤
Mom8237 Ela532 şu an çok iyiyim bebekte iyi çok şükür çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına 🌼❤️