Bebegimicin1 NehirGamze anlamadim acikcasi benimde karin cevresi geriden geliyor hem de 2 hafta ve kilosuda 2 haftadir ayni hakinizda hayirlisi olsun
mutlugebeee Bebegimicin1 iki haftaya kadar normal kabul ediliyor, iki haftadan sonrası sağlıklı değil bebeği alıyorlar.
NehirGamze Zeynep69 hayır maalesef suni sancı verdiler bir parmak açılan olmuş açılman olana kadar suni sancı vermeye devam edicez diyo doktor sancılarım yüzü buluyor ama hissetmiyorum
Yokys NehirGamze ben de 3 hafta karin cevresi geriligiyle dogum yaptim ama suyum azdi normal hic denenmedi acilmam olmasiba ragmen sezaryn oldum sizin niye oyle olmuş anlamadim ama bebegm sağlıklı doğdu 2500kilo kuvoze girmedi
Kelebekkannesi NehirGamze genelde sizin gibi suni sancı çekip daha sonra sezaryan a alınan çok var ya 😒 Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun 🙏🏻 Ve geçmiş olsun iyi misiniz
NehirGamze Kelebekkannesi iyiyim canım biraz ağrılarım var ama olsun bebeğimin çok şükür sağlığı yerinde 😊
NehirGamze Busra333 Allah razı olsun canım şimdi iyiyim bebeğim yanımda 2300 gr doğdu ama küveze girmedi çok şükür biraz ufak ama umarım kilo alır 🙂
Busra333 NehirGamze ayy üzülme cnm sakın arkadaşımda 3 gün önce oldu aynı kilosu azım ama masallah çok tatlı herseyi çok güzel 😍 önemli olan hem saglıgı😍
Busra333 NehirGamze bu arada bana da doktor sezeryan dedi hala inanamıyorum kendimi o kadar alıştırmışım ki normal e
NehirGamze Busra333 Sezaryan dan bir gün sonra çok yürüyün ve su için çünkü bana doktorum bunları yapmamı yoksa vücudumda şişlik olacağını söylemişti ben biraz yapmadım şuan bacaklarım ayaklarım karnım çok kötü şişmiş