ebru_d_ Kızlar Malatyada olan var mı. Hangi hastanelere gidiyorsunuz. Kimlerden memnunsunuz. Ben devlete gidiyorum ama bu ay özele gideyim dedim özelde bebeği gösterip daha ilgileniyorlar diye. Özelde muayenede bebeğe daha detaylı daha güzel bakılıyo sanırım dimi devlette içeri girmemlw çıkmam bir oluyor resmen 🤷🏻♀️ bide eşim de hiç kalp atışını duymadı hiç görmedi birlikte gitmek istedik öyle
mavi-woswos ebru_d_ geçen hafta devlette ilk tecrubemi yasadim.kilosnu soyleyip yolladı resmen.ali pekinceye gidiyorum ben cokta guzel ilgileniyor.kalp atisini,uc boyutlu qoruntusunu,kilosunu,boyunu,kemik gelisimine kdr hersyne bakiyor.tavsiye ederim.
ebru_d_ mavi-woswos Bende serdar nemliye gittim aslında o da öyle baktı etti ama benim geç dollenmeydi adet tarihime gore hep iki hafta geriden geliyodu simdiye kdr, devlete hep gidiyordum. Özele gittiğimde haftasıyla uyumlu dedi 🙄 ben hiç bir şey anlamadım 🤷🏻♀️ 32 yim adet tarihime göre ama devlette heo 30 cikiyodum yani iki hafta geri cikiyodum. Özelde baktı haftasıyla uyumlu geri değil dedi hiç bi halt anlamadım gerçekten hangisi doğru bilemiyorum
mavi-woswos ebru_d_ devletin ultrason cihazı pekde iyi değil malesef…ozel hastanelerin cihazları daha kaliteli.34 haftalığım bende,bi ultrason çıktısı verdi kara delik gibi hiçbişey anlamadm .. 😁 özel hastanenin ölçümü doğrudur bence…
ebru_d_ mavi-woswos Aslında bu devlet hastanesi yeni yapılan bi hastane cihazlar çok eski değil ama bilemiyorum bende ya maalesef 🙄 özelde de ilk defa öyle dedi tekrar devlete gidince tekrar öyle mi çıkacak anlamadım ki, ama herkeste olurdu öyle olsa sadece bende olmazdı sanırım 😔
mavi-woswos ebru_d_ Evet cihazlar yeni ama demekki özel hastaneye göre çokta kaliteli değil.bnA 2050 gram bebegn dedi özele de kontrole gdcm bakalm ayni gramimi soyleyck .