Dilekcnkn Kızlar şu an hastahanedeyim , doktorum bebeğimin kilosunun az olduğunu söyledi 2 kilo 246 gram yumurta falan ye dedi ilaçta verdi ama başka neler yapılabilir ? 😢
Sulee_ Dilekcnkn muz kaşar peyniri süt tüket bol bol benimde öyleydi bunlar bayaga kilo aldırıyor özellikle muz
PoyrazAlim Dilekcnkn benimde o civarda hergun iki yumurta süt yogurt yiyorum birde. bebek alacagı kadar alıyor zaten fazlasını almaz
Aysel0707 Aysel0707 kuruyemıs yumurta sut havuc meyve ne bulsan ye sende ben oyle yapıyorum bu aralarda cıcıbebe buskuvısı yıyorum sutle ıse yarar dıye
candanx Dilekcnkn canım biz seninle aynıyız bende şuan 35+1 im. iki gün önce doktordaydım 2 kilo 510 gr dı. oooo çok iyi fln dedi doktor yani aramızda çok az var bu arada benim ikinci hamileliğim ilkinde 32-33. haftalarda plasenta yaşlanmasından kilo alımı çok yavaşlamıştı dr bana da iyi beslen fln demişti neler yedim fayda etmedi 37+0 da sezeryanla aldı 2 kilo 420 gr doğdu 2200 hastaneden çıktık ama ne küvez ne başka bi sorun emmesi de çok iyiydi şimdi 4 yaşında. sen canını sıkma ye iç yat dinlen ☺️👍🏻
Aysel0707 Dilekcnkn benımkı 32 haftalıkken gıtmıstım hasteneye 2 100 grmdı suan 33 oldum ayın 17 sınde randevum var bakalım ıse yaramısmı yedıklerım
42500 Dilekcnkn seninki yine iyi bende 35 haftalığım benim bebeğim 2 kilo 50 gram doktor 2 hafta gerilik var dedi ama çok yiyerek arayı kapatırız dedi endişelenecek bşy yokmuş yani şükür o yüzden bol bol muuuzz 🥰😂☺️