Kbraogzzz Kızlar selam ben 35+1 im dün gece preeklampsi sebebiyle hastaneye yatışım yapıldı şuan kan değerlerim iyi diye bekletiyolar acil durumda alacaklar küveze girmesinden korkuyorum dün gece ciğer geliştirici 1 doz yapıldı 2.dozuda bu gece yapılacak
Pelit7 Kbraogzzz Benim de erken doğum riskim var doktorum 34 de doğsa bile bir hafta kuvözde kalabilir sıkıntı olmaz dedi. Siz zaten 35 olmuşsunuz kalacağını sanmıyorum. Bebeğin kilosu solunumu iyiyse kalmıyor. Ama solunum sıkıntısı olursa 36-37 de bile kısa süre kalan var. Tamamen değişiyor inşallah hepimizinki zamanında doğar ne zaman gelmek isterlerse artık gelirlerse de kuvöze girmeden atlatırız🙏🏻😂
Merkun Kbraogzzz canım yakın bir arkadaşım 34. Haftada doğum yaptı 2100gr doğdu çocuğu küveze girmedi çünkü nefes alışı iyidi yani çiğerleri gelişmişti. Allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin üzülme her bebiş erken doğum olsa bile küveze girmez zaten çiğer geliştiri vurulmuşsun bol bol dua et. Bende senin ve bebeğin için dua edeceğim🍀
Ebraratila Kbraogzzz Canım geçmiş olsun, benimde 34 de preeaklampsi olduğu ortaya çıktı, şu an 35 deyim, haftaya sezaryene alacak. İnşallah sağlıcakla gelsin yavrularımız🙏🏻
LivaveLeyla Kbraogzzz benimde 33. haftamda çıktı proteinde pozitif 24 saatlik verdim 220 çıktı değerim 300 üstü olsaydı hemen doğuma almalıydım seni dedi dr kan sulandırıcı kullanıyorum ve tansiyon ilacı kullandım 10 gün sonra kestim tansiyonum zaten 12/6 gidiyor yükselmiyor 36+2 olduk çok şükür 2 gün sonra kontrolüm haftaya doğuma alır beni büyük ihtimalle
candanx canım şu an ben de 35+1 im ilk doğumum 37+0 da oldu gelişimin durmasından çok zayıf dığmuştu 2420 gr hiç küveze girmedi çok şükür ama haftası da önemli şuan kaç kilo bebiş ? doktorun ne diyor?
Kbraogzzz candanx Bizim kilomuzda 2500/2600gr civarı dediler şuanlık acil bişey olmazsa doğum planı yok dediler serviste yatıyorum
esleminannesi_ candanx çok zayıf olması saglim problemine yol açmıyor şükürler olsun ki canım benim de kızımda gelişim geriliği vardı 38+5 de 2 kilo doğdu sisi de çıkarsan kucucuk bilseydi
Kbraogzzz Merkun Allah razı olsun canım dualarınıza ihtiyacım var çok sağol inşallah bizimde girmez küveze 🙏🏻
Ebraratila Kbraogzzz hastanedeyim şimdi, bu Perşembe almaya karar verdi :( çocuk kilo almıyor ve yüksek tansiyon :(
Pelit7 Kereminannesiiiiiii Yok benim gebeliğin başından beri riskli şu an şükür bir sıkıntı olmadığı için yapılmadı ama doktorum sancı vs durum olursa yaparız dedi.
Kereminannesiiiiiii Pelit7 anladım bende 32+5 günlük 4 doz ciğer geliştirici yapıldı 35 te alabilirler umarım küveze gerek kalmaz.
Saripapatyam1 Kbraogzzz bana da geçen hafta preeklemsi teşhisi konuldu + pozitif cıktı tansiyonum kontrol altında yarın sezeryan olacağım 37 haftaligiz 2 doz ciger gelistirici vuruldu
Kbraogzzz Saripapatyam1 Sizin haftanız güzelmiş maşallah 🧿😊 2 hafta var aramızda babada 2.dozu bu akşam yapıcaklar 1 haftadırmı yatıyosunuz hastanede
Saripapatyam1 Kbraogzzz hastanede yatmıyorum evimdeyim tansiyonumu takip ediyorum sadece protein + çıktığı için sizin kaç+ cıktı?
Kbraogzzz my_little_miracle 24 saatlik idrarda 2033 çıktı benim tansiyonum fena değil 13/8-12/8 dün gece 15/9 u gördük
Kbraogzzz LivaveLeyla Sizin iyiymiş değeriniz benim 24 saatlikte geçen ay 652ydi geçen hafta 2033 çıktı
Kbraogzzz Ebraratila Sizin kaç hafta ve kaç kilo şuan benim akıbetim belli değil ne kadar yatcam çıkcammı doğummu yapcam 🤷🏼♀️🤷🏼♀️