Pirayeada Kızlar merhaba , benim sağlık sigortası var ama tabi kadın doğumu karşılamıyor hamilelik paketim yok . Acaba diğer doktorlara muayene karşılıyor mu deneyen oldu mu çünkü hamileligimi biliyor sigorta
Mervearc Pirayeada benimde tamamlayıcı demirhayat sigortam var kadin doğumu karsilamio ama diğer bölümlere gidebiliyorum kadın dogum test istediğinde ben Dahiliye doktoruma söylüyorum o yapıyor sizde öyle yapabilirsiniz doktorunuz anlayisloysa
Hello54 Pirayeada benimde tamamlayıcı sigortam vardı hamile olunca DemirHayat İki Can sigorta yaptık tüm doğum seçeneklerini karşılıyor. 10 muayene 10 tahlil hakkın var. 5 ay önce 4500₺ vermiştik şimdi doğuma kadar rahatız.
Pirayeada Mervearc mesela ürolojiye gidecem böbrek ağrım var diye doktor hamileliği belirtirse karşılamaz diye düşündüm 7 hakkım var sigortadan
Mervearc Pirayeada yok yok benimkide sisteme işledi hamile oldugumu diğer bölümlere gidebiliyorum kullandım yeni gttim dahiliyeye
Annesininbitanesi1 Pirayeada karşılıyor canım benimde allianz vardı böbreklerimden şikayetçiydim hamileliğimden dolayı hiç ödeme yapmadım karşıladı paketim
Pelit7 Pirayeada Doktor hamile olduğunuzu belirtmezse ödeme yapar doktorlar biliyor bunu zaten neyi öder neyi ödemez diye
Pirayeada Mervearc ürolojiye gideyim o zaman ama sigorta şirketi hamile olduğumu biliyor kadın doğuma gittiğim zaman muayene ödemedi kesti ürolojiye ’de keser diye düşündüm teşekkür ederim hepinize
Pelit7 Pirayeada Kadın doğum için geçerli o diye biliyorum. Kadın doğumda bebek olması için tahlil veya bebek varken yapılan bir kaç tahlili karşılamıyor ama yine hepsini değil bir kaç belli şeyi onun haricindekileri karşılıyor. Diğer kliniktekileri karşılıyor. Ama zaten siz doktora muayene oluyorsunuz size tetkiki yapmadan önce sigorta birimine yönlendiriyor ilk önce sigortanız onay veriyor sonra yaptırıyorsunuz. Yani sigorta onay vermedi tetkik yaptırıp mecbur para veriyorum gibi bir durum olmuyor. İlk önce özel sigortanızdan onay alıyorlar. Siz de bunu biliyorsunuz sigorta ödüyor mu ödemiyor mu diye
Mervearc Pirayeada Sisteme 1kere hamilelik işlediyse onu degistiremiyor sigorta sirkenizi arayıp bilgi almanız daha iyi olur sizin icin
Pirayeada Pelit7 ama muayene olduktan sonra onaylama geliyor tahlilleri sonra onaylıyor. Muayene vermek istemiyorum 330 lira çünkü
Pelit7 Pirayeada muayene ücreti nasıl 330₺ sadece 15 ₺ katkı vermiyor musunuz? Muayeneyi de özel sigorta karşılıyor
Pirayeada Pelit7 sigorta hamileliği karşılamıyor benim gittiğim hastane muayene ücreti öyle karşılamayınca 330 ödüyorum. Hani ürolojiyi karşılarsa gideceğim ondan dedim
Pelit7 Pirayeada Anladım şimdi üroloji doktorunuz sıkıntınızı kağıda yazarken gebelikten bahsetmezse atıyorum gebelik sebepli idrar yolu enf. Değilde direk idrar yolu enf şeklinde o zaman karşılar ilk başta dediğim gibi doktora bunu söyleyin o karşılayacak şekilde yazar zaten
Pelit7 Pirayeada Deneyin şansınızı çünkü benim bir tahlilimi gebelikten önce karşılamıyordu. Kadın doğum birimine gitmiştim farklı bir şey yazdı kağıda doktor karşıladı. Aynı işlemi yaptıracaktım ama neden yaptırdığınızı o kağıtta görmek istiyor sigorta onun için önemli olan o ordan biliyorum ben de umarım yardımcı olabilmişimdir. Geçmiş olsun🌸
Pirayeada Pelit7 deneyeyim şansımı hamilelikle ilgili değil gerçi böbreklerde ağrı oldu. Çok teşekkür ederim.