anneadayii42 Kizlar sizce 2 numara 200 lu bebek bezi alsam fazla mi gelir 2 numara icin 3-6 kg yazıyor. 1 numarasi da 2-5 kg idi ondam az bisey almistim ilk kullanmak icin tecrubeli annelerden fikir bekliyorum teşekkürler
Tospiikkk anneadayii42 Ben de şu anda bezi alacağım ve ne almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok şurada bekliyim bari
duyguluanneee anneadayii42 sleppy bio naturalin bedeni küçük 3.900 doğdu küçük geldi 28 Li almıştım hemen bitti şu an 5.800 3beden kullanıyorum siz bence iki bedenden stok yapın hemen bitiyor zaten ama bir numaradan fazla stok yapmayın bence ama küçük doğacaksa belki 2 de büyük gelebilir ama 2 bedenden stok yapmanın zararı olmaz çok bez gidiyor çokkk 😂
Calisananne25 anneadayii42 biz de stok yapalım diye düşünüyorduk fakat ilk baştan çok almayın belki bebeğe iyi gelmez filan dediler o yüzden tereddüt ettik biz de. Prima, molfix ya da sleepy arasında kaldım 🥰
bebegimizibekliyoruz1 anneadayii42 1 beden 210 lu alıcam ben 2 beden ve 3 bedenden 2 şer paket prima premium care alıcam
anneadayii42 Tospiikkk of evet insan kestiremiyorum boşuna da almak istemiyorum doğsa hayırlısıyla bi görsem de ona göre alsam herşeyini😅
anneadayii42 duyguluanneee 1 beden 40 li almistim 2 bedeni 200 lü paketi 3 numara mesela 400 lu cok mu olur beynim yandi😅
duyguluanneee anneadayii42 olmaz ama her bebek her bezi sevmeyebilir inşallah sıkıntı olmaz mesela ben molfix denedim ama pişik yaptı olmadı o yüzden bunu da düşünmek lazım genelde sleppy seviliyor diyorlar benim bebeğimde pişik yapmadı bio natural için söylüyorum ben hep onu kullandım
Mucizebebis01 bebegimizibekliyoruz1 1 beden bence bu kadar çok almayın ben 40 tane anca kullandım çabuk büyüyor lastiği sıkıyor sonra tavsiyem size 😘
Seldamm anneadayii42 bence cok.fazla.stoklamayin her bez her bebege iyi gelmeyebiliyor kullanmak icin bi kac paket alip guzel gelirse stoklarsiniz
bebegimizibekliyoruz1 Mucizebebis01 yaa gerçekten mi arkadaşım da doğum yapalı 2 ay oldu 210 taneyi bitirdik dedi ay nasıl yapayım ben şimdi 😂
Cansu88 GizMeh alla alla simdi denedim 2. Yi sepete ekledigimde 1 TL ye denk geliyor. Alacağınız bedeni seçin sonra adedi 2 yapin
gbyalcin anneadayii42 biz de eşimle stok yapalım dedik ama eşimin kuzeni birer paket alın başlangıçta, ben deneyimliyim size en uygun fiyatlı yerleri bulur söylerim dedi. Onların kızına molfix hariç hepsi alerji yaptı. Eşimin de teni çok hassas ben de alamıyorum kaldım öyle 😂
Elbet-birgun-kavusacagiz anneadayii42 stok sakın yapmayin belki aldiginiz bez alerji yapacak vucudu sevmiycek degistirmeniz gerekcek… ve hepsi elinizde kalicak dogdugu zaman deneye deneye gitmek en mantiklisi.
Premsescik anneadayii42 bn 2 numara aldım 3.500 kilo doğdu kızım gayet guzel oldu iyiki 1 numara almamisim