piinaarr Handan5234 ay bende korkuyorum ya ben daha 28 inde olucam o güne verdiler randevuyu geçmiş olsun size de 🤍
GamzeMikail Rabiaa_uzn yaa ne güzel aynıyız bizim bebiş 17inci haftada 16 diyor 280 gram çıktı doktorda bana kiloyuda fazla almışsın dedi kızdı bir de bu haftaya kadar enfeksiyon yoktu birden hızla büyüyünce olmaya başlıyo sanrm vajinanın ph derecesi değişiyomuş ondan şimdi de enfeksiyon ile uğraşacağız, hareketleri pıt pıt diye hissediyorum çok az siz nasılsınız nasıl geçiyor hissedebildiniz mi ben hep değil nadiren de olsa hissediyorm artık🥰
Rabiaa_uzn GamzeMikail Benim ki erkek daha net bir hareket hissetmedim bugün doktora 200 gram dedi enfeksiyonun yok şuanlık çok şükür iyi geçiyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😍😍
annesi_ Nilgun75 normal yani nefes darlığı inşallah geçer ya mahfoldum valla nefessizlikten galiba salgın varmış kimi görsem burnu tıkalı sesi değişik geçicidir inşallah çok zor
Nilgun75 annesi_ hamilelikte de aynısı oluyor,kendinizi onlar ile karistirmayin,ben bazen oturup agliyordum,bu gebelikten çok çektim çok ,kızımda hiç böyle olmamistim,Allah kurtarsin bir nefeste
Deren_1988 Ada_kacira evet belli %99 dedi :( 1 tane oğluşum var tabiki kız evlat isterdim.nasibimde yokmuş çok değişenleri duydum burada okudum belki diyorum ama %99 dedi sadece henüz ikili test oldum sizin nedir cinsiyet?)
Ada_kacira Deren_1988 bizimde %90 erkek dedi bende teredütlüyüm detaylıyı bekliyorum bi kızım var 2 buçuk yaşında bide oğluşum olsa çok güzel olurdu cinsiyet ayrımından bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın başka çocuk düşünmüyoruz açıkçası o yüzden bi kız bi erkek rabbim kimseyi ikisindende mahrum bırakmasın inşallah
Deren_1988 Ada_kacira ya evet inşallah değişmez , ben de düşünmüyorum başka o yüzden zaten. Hayırlısı olsun inşallah benim de bir umut ama sanmam değişeceğini :/
Ada_kacira Deren_1988 ayy inşallah çok çok dua edicem sizin içinde rabbim dilediğiniz gönlünüzde ne varsa onu kısmet eder inşallah en güzeliyle kısmetiyle inşallah 🤍☺️