1melisa Yenianneadayii ben bir an önce dogurmak istiyorum zaman geçsin de kavuşayım dşye 1 bucuk senedir istıyoruz rabbim nasip etti çok sükür 😊💕
Buket_dadas Yenianneadayii aynen vallah bak ben birtek bana hızlı geciyor zannediyordum daha düne kadar 5 haftalık Dı simdiyse 20+5 olduk diyorum daha cok az kaldı nasıl bukadar hızlı büyüyor diye sok icinde yim kucağıma almak İcin cok sabırsızlanıyorum rabim herkeze bu duyguyu nasip etsin insallah♥️💕😘
Gamzeli63_anne Aycicegim EceDrn Cok erken daha 23 haftaya kadr hissetmeyeblrsn ilk gebelikse bide kilon varsa birz daha zor hissediliyormus merak etme zamanı gelince hissedersin😂
esranur-ekk Eymeninannesiiiii inan bana çok çabuk geçiyor canım biz 30 haftalığız keyfini çıkarmaya bak nasıl geçtiğini anlamadım 🤷🏻♀️😟
Buket_dadas EceDrn erken daha benim 20 haftalık oldu cok korkuyordum acaba birsorun mu var neden hareket etmiyor diye simdi yeni yeni hissediyorum 20+5 olduk emin ol hayırlısını dile Allah hersey bildigin gibi en hayırlı sekilde eder cnm🥰♥️
Merakligiller 5114975 hareket hissediyor musunuz bende 20+ 4 um ama boyle cok siddetli hareketler hissetmiyrm cok kucuk kucuk kelebek ucuyor gbi bisi hissediyrm 🥰
Buket_dadas 1melisa yok mide bulantısı cok az var arada Bi bel agrısı yada ani hareketlerde kasık agrısı birden oluyor ama hemen geciyor zaten bunda. 2 hafta önce cok bulanıyor Du midem simdi ise 20+5 günlügüz sizin kactı