Gulsahgolcek nisanin gelmistir canim ama panik yapma birazda pisikolojik olarakda agrin oluyor agrini ayakta karsila is yap dusunmemeye calis dusa gir temziligini yap cantalarini konturol et en kotu evini supur sil tekrar agriyi dusundukce agrin artar ben oyle yapiyorum agrilarim var acilmamada var ama ne nisan nede suyum geldi 2 aksam oncesi okadar sanci cektimki kesin bu gece biseyler olacak dedim ic camasirimi bile giyemedim bacagimi kaldiramadim corabimi giyemedim okadar destekli yardim alir oldum agridan ama ben dusunmedikce agrilari unuttum dusumu aldim temizligimi yaptim sonra utumu yaptim sabah yikamis oldugum camasirlari katladim bulasiklari hep makinaya atardim elimde yikadim sabaha karsida kivranirken uyuya kalmisim simdide ara ara geliyor yine doguramadim nisanin gelince hemen doktora gitmene gerek yok ama suyun gelirse beklemeden git evde yalnizsan esine haber ver nisanim geldi her an cagirabilirim de bazen nisan geldikten 3_4 saat sonra bazen bi kac gun bazen ,3 hafta sonra basliyo dogum benim ilk geneligimde 2.5 hafta sonra dogum oldu