Ozlemvardar merhaba çok geçmiş olsun öncelikle, benim kızımda vardı maalesef detaylıda fark edildi bizdede ben bebeğimi kaybettim ama sonlandırma oldu doktorlar tarafından heyet karar veri bu duruma benim kızımda bunsıkıntıdan daha fazla sıkıntı vardı kalbin ortası deliklerle doluydu ve düzelmeyecek bir şekilde damarları dardı kalp kapakçıkları eksikdi vs vs , bizede sendrom vs olabilir denildi büyük bi ihtimal öyle denildi hatta ki eminlerdi bu durumdan bile bebeğimizi genetiğe gönderdik kalbinde dedikleri sorun hattaki daha fazla sorun vardı ama genetik hiç bir problem yoktu biz haftalarca doktor doktor gezdik prof çocuk kardiyolaji uzaman donçent ne ararsan hepsi bebeğimiz için aynı şeyi söyledi ama sen sakın korkma bizim tek sıkıntımız bu değildi dediğim gibi kalbi yok gibi dedi bütün doktorlar mecbur kaldık maalesef şimdi ki aklım olsaydı asla ve asla vazgeçmezdim ben yavrumdan doktorlar tarafından sana zararı yok denildiyse bunları yaşamış bi anne olarak kardeş sana tek diyeceğim “ sana zararı yoksa ” tekrar söylüyorum bunu, sakın yavrundan vazgeçme ama sana zararı ver deniliyorsa yapacak bi şey yok maalesef o yüzden doktorları bu konuda dinle sadece , bebek ekosu çekildi mi bebeğime en net en son şeyi eko söyler ve özellere gitme yaşadığın şehirde üniversite hastanesi varya büyük oradaki Prof riski gebeliklere git benim detaylıda belli oldu özel de araştıra üniversitesindede eko çekildi prof tarafından hepsi aynı şeyi söyledi ama umudunu sakın yitirme benim zamanında böyle bir uygulama yoktu ben hiç birşey bilmiyodum yaşım çok küçüktü cahildim ama şimdi burda çok kişi ile konuştum denk geldim tek değilsin sakın korkma rabbim derdi verdi evet dermanını da verdi Allah’ın izni ile dua et bol bol bundan sonra da duamdasın inşallah ben burda senin bebeğin gibi sıkıntısı olup ameliyat olup iyileşeni de gördük mutluluktan ağladım hatta ki … be sormak istersen buyur sor canım benim elimden ne gelirse yardımcı olurum