Ceysii01 canım evet benimde tüp bebek doktorum fitil daha etkili dedi ama emin ol biz o lekeleri gördükçe stres oluyoruz ve bu durumlarda en büyük düşman stress asıl. Bende 200 ml günde 3 kere progestan fitil, ve proluton depot kullanıyorum başından beri. Kanamalarım lekeye döndüğünde ağlıyordum, bende senin gibi içeri ittiremiyordum üstelik tahriş etmiştim heryerimi açık renk kanda görüyordum tahriş yüzünden. Kan içerden mi geliyo tahriş mi anlayamıyordum. Doktorumla görüştüm lekeler geçene kadar ağızdan alsam sıkıntı okur mu diye. Yan etkisinin çok gazla olduğunu, yan etkilerine dayanabileceksen ağızdan alabileceğimi söyledi. Birazda 3 günde 5 günde bir iğne de vurulduğum için rahatttım zaten progestanı iğneden de alıyorum dedim. Ağzımdan aldığımda yeterli gelir dedim . Ağzından almaya başladım öylelikle ama 1 ay süren lekeler 1 hafta içinde bitti canım ağzından almaya başlayınca. Dedim ya dün gene fitile geçeyim artık dedim. Fitil akınca içerde kalanlar mıydı bilmiyorum kapkara aktı ilaç gene stres oldum. Hemen tekrar ağızdan almaya başladım . Lekenin devamı gelmedi çok şükür . Uzun oldu kusura bakma