Derya433 13. Haftama girdim sağlık ocağından d3 verdiler tam adı tera-d3 9 damla kullandım ama ilacın arkasını okuduğumda gerekli olmadıkça gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor kullanan var mı bir defa kullandım kullanmayı düşünmüyorum artık
dalin Derya433 tera d3 u ben kizima kullaniyorum 3 damla saglik ocagi vermisti.benimde d vitaminim cok dusukdu drum coledan d3 verdi 3 damla kullanmami soylemisti
Neslihankarabal Ben kullanıyorum hic bir zararini görmedim. Ozellikle gebelere verilmesi için zaten saglik bakanligi saglik ocaklarina veriyor. Doktorum da bir engel gormedi. Istersen yine sor doktoruna sanmiyorum hayir diyecegini canım
Derya433 Neslihankarabal bana da sağlık ocağından verdiler işte normalde hep okurum ilaçları öyle yutarım bu sefer vitamin diye okumadım arkasında öyle yazınca korktum sen de gebeliğinde mi kullandın kaç haftalıkken kullandın
Neslihankarabal Derya433 ben hala kullaniyorum 32 haftalik hamileyim suan da. Gunde 3 damla olarak kullaniyorum. Korkma kullan ben bir sikintisini gormedim. Gebelik basindan beri kullanıyorum hatta tatlim
Derya433 Neslihankarabal ozaman damlasını indireyim kontrole gidene kadar 9 damla çünkü benim ve herhangi bi test filanda yapmadılar ki kan değerlerim filan herşeyim yerinde