Rumeysadmr5885 Yemek yemeyi düşününce bile miğdem bulanıyo doktorum ilaç verdi başka da ilgilenmedi kilo alacağıma kilo veriyorum sanki hiç halim kalmadı enerjim sıfır yemek yiyemediğim için hiç keyfim yok halim yok elimi kaldırmaya halim yok mutfağın yanından geçemiyorum 🥺
Gamze-38 Rumeysadmr5885 9+5 bende öyleyim ölüyorum artık 3 kilo verdim katı veya sıvı beslenme yok bende de Allahın suyunu içemiyorum bilmiyorum napcaz ilaç da etki etmiyor 😔😔
Milkshakee Rumeysadmr5885 ilk zamanlar bend böyleydim sadece haşlanmış patates tuzlayıp yiyordum hem bulantımı geçiriyor hemde karnımı doyuruyordu dene bi istersen
Hacer26 Ilk 3 ayın içindesin sanirim, prillam ve zofer kullanmıştım.bende, bulantive kusma yüzünden, dis macunu ve ağız sutu bile farklı geliyordu.kimyasal kokuyordu resmen. TUZLU ye çubuk kraker gb, gececek biraz sabret
Bsrtncsoy Rumeysadmr5885 Seni coook iyi anliyorum.24.haftadayim.max 2 haftadir falan biseyler yemeye başladım.Sana ne tavsiye edeceğimide bilemiyorum inan ki.Su bile icemiyordum.Prilam dr kullanmama rağmen bulantılarım hassasiyet devam ediyordu.5 kilo verdim.Psikolojikmende beni çok etkiledi.Surekli hastaymis hissi ve bebeğimi besleyemiyorum düşüncesi beni çok üzdü.Ama halbuki bebek senin depolarindan faydalaniyormus ilk aylarda bir sorun olmazmis.Cok şükür şuan haftasiylada uyumlu sağlıklı ama o dönem benim için çok zorlu geçti.Allah kolaylik versin 🤲
Mrv1007 Rumeysadmr5885 6-7-8. Haftalarım bu şekilde geçti 50 kilodan 45 kiloya düştüm. İlaç falan da etki etmiyordu, her gün serum aldım anca öyle toparladım. Suan 12+5 ama hala devam ediyor kusmalarım tabi eskisi kadar berbat değilim ama düzelmiş de sayılmam. Hamileliğin en büyük zorluğu bu oldu bana, hayat kalitem düştü, hiçbir şeyden keyif alamamaya basladım. Üç aydır evde yemek pişmiyor, evime olan adaptasyonumu bile kaybettim otel gibi yatmak için kullanıyprum bir tek. Dilerim en kısa zamanda düzeliriz 🙏🏼🙏🏼
Eda-5807 Rumeysadmr5885 ben 5 ay cektım bu sorunu tuzlu seyler yıyodum yemek yerıne sımdı ıste yok öyle bısey başta herkesde olan bısey
Eylul_2 Bende öyleydim canım 14 haftamda geldim birden geçti herşey çok şükür ne desem boş kalacak çünkü o dönemde birşey yitip icilmiyir çok iyi biliyorum -6 kilo ile devam ediyorum
mirayim_00 Rumeysadmr5885 kendiniz yaparsanız yiyemezsiniz, böyle hafif atıştırmalık şeyler deneyin derim. En basiti tost yapın hem kaşar peyniri bebeğe de kilo aldırıyor, haşlanmış patates tuzlayıp yiyin midenizi tutar. Bide salatalık iyi geliyor mideye
Dunyabebek Rumeysadmr5885 prilam icebilirsin işe yarıyor. Bende senin gibiydim prilamdan sonra iştahım açıldı bebek 2 hafta önden gidiyor
Mrv1007 Rumeysadmr5885 annem geldi bende kaldı bir hafta eşime falan o yemek yaptı, evi toparladı. Kayınvalidem yakın zaten bana, şimdi o yapıyor yemeklerimş ben hala mutfağın yanından bile geçmek istemiyorum
Gizgizgiz Rumeysadmr5885 endişe etme ben 12.haftaya kadar yiyemedim bebek kanından besleniyor en iyidi kraker yemek