Delicesareti metehaninannesiii tek merak ettim sezeryen sonrası depend kullandınız mı kullandıysanız rahat edebildiniz mi dikişlere gelme olayı var mı
metehaninannesiii Cbusra93 pijama daha iyi cunku gecelik cok zor oluyor emzirirken baya toplaman lazım alttan zaten zor hareket ediyorsun duzeltemiyorsun ben pijama giydim ustten düğmeli olanlardan cok rahat ettim
Burcu4135 Delicesareti depend hayat kurtarıcı dikişe hic bir zararı yok. 1 hafta oldu sezeryan olalı hala kullanıyorum muhtemelen tüm lohusa dönemimi onunls grcirecegim. İciniz rahat kullanabilirsiniz.
metehaninannesiii Delicesareti ayyy depend cok cok cok iyu birsey hic rahatsiz etmiyor dikisleriniz baya bi asagida kaliyor o dependte tam gobeginizi kavriyor ben evde kullanmaya başladım hastaneden hasta bezi istedim surekli
metehaninannesiii ay-se yok canim takmadilar sadece cisini yapinca bize haber ver dediler o kadar ama.dogumdan sonra pis kan icin karina basıyorlar canindan can gidiyor ama onlarda bizim iyiligimiz icin
Rabiaky ay-se merhaba 2 ay oluyor sezeryan olalı, bana önce lavman verdiler kendin yapıyorsun, sonra hemşireler sonda taktı ameliyata öyle girdim, odaya geldikten sonra çıkardılar, birde ameliyat olmadan bi süre önce yeme içme kesiliyor
2inciannelik Kahvekokusuu1 öyle bir şey yok lütfen her söylenene inanmayın herkes de bir olmuyor ikinci gebeliğim ilki de sezaryendi sütüm taşıyordu resmen .
Aysobaciniz metehaninannesiii oyy kuzum hayırlı olsun 🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸 da sanki sende normal bekliyordun sezaryen neden oldun yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum 🤔
metehaninannesiii Aysobaciniz amin canim benim allah razi olsun aynen bende normal istiyordum da cati kemigi cok dar geldi doktor sıkıntı yasariz dedi evden gittigimde 7 cm aciklik vardi 3 saat daha bekledim ki 10 cm olsjn diye oldu da ama kemik baya dar kanalda kalir dedi öylelikle aldilar
Nrokc metehaninannesiii canım ya açılmanda çok güzel olmuşta neden sezeryana aldılar seni. Bende halâ tık yok bekliyorum , bugün gittim yine 39 olduk artık ama çatı da yapmadı doktor
metehaninannesiii Nrokc kuzum hastaneye gittigimde 7 cm olmus doktor muayene etti oype soyledi 10 cm olmasini bekleyelim mi dayanabilir misin dedi dayanirim dedim hemem plates topuna felan oturdum 3 saat bekledim ama sanci baya arttı doktor geldi muayene etti açılma olmuş ama.cati kemigi dar bebek kanalda olur sikinti yasariz acil sezeryana almam lazım dedi yani 3 saat bosuna ageiyo cektim oylelikle aldilar
Nrokc metehaninannesiii canım benim ya hakkında hayırlısı böyleymiş demekki ama keşke 7 cm’ken darmı değilmi net bişiy söyleseydi de o kadar çekmeseydin 🤷🏼♀️