bahtnurr1 TugceAkpolat garaj home baya uygun ordan düşünüyorum bide Hepsiburada da bi satıcı vardı yine uygun fiyata ikili set olarak
TugceAkpolat bahtnurr1 Banada en uygun garaj home geldi , Birde müşteri memnuniyet görsellere baktım çokda güzellerdi
bahtnurr1 TugceAkpolat 1 yıl da garantisi var , arkadaşım aldı oğlu bişeyi kırdı ücretsiz adrese kadar kargoladılar yani
merakliblog TugceAkpolat alacaklarımı söylesem olur mu😂 İki adet babycom ahşap beşik(uyku seti hediyeli), ikea hemnes şifonyer(kendim yaptırıcam aynı modeli), halı da antibakteriyel bi halı alıcam şimdilik bakınıyorum, emzirme koltuğum ve perdem var. İkizlere gebeyim
merakliblog TugceAkpolat yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. İkea hemnes 2500 küsür. Benim tanıdığım kaliteli malzeme ile çalışan bir marangoz var 1500-2 bandında hallederiz diye düşünüyorum. İkeanınki sunta benimki mdf olacak.
Pelit7 merakliblog Merhaba ikeanın hemnes şifonyerinden aldık biz. Sunta değil ama masif çam ağacı kurduktan sonra 2 hafta çam koktu oda baya baya çekmecelerinin tabanı mdf diğer şifonyeri var o sunta olabilir ama hemnes değil
Pelit7 TugceAkpolat İkeayı tavsiye ederim şifonyerimizi oradan aldık Hemnes olan masif çam sunta değil bilginiz olsun ve inanılmaz sağlam bildiğiniz ağaç mdf de değil çok memnunum ve çok şık tavsiye ederim. Daha sonra yine ikeanın uzayabilen yatağından alıcam. Beşik olarak şuan rattan aldım.
lunam Pelit7 Ben de hemnes serisini çok beğeniyorum, benim de planım ordan şifonyer ve dolap almak. Bir de aynı serinin sedir şeklinde bir yatağı var onu düşünüyorum inşallah, yanları yüksek, önünü kapatınca bildiğiniz bebek yatağı oluyor.
Yektasmom İkeadan büyüyebilen karyola ve yatak, sandıklı bank ve dolap aldık. Dolabı istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz, kapak renklerini, kulplarını, çekmecelerini değiştirebiliyorsunuz. Bir de anne yanı beşik alacağım.
Gizmom Seminay ben cok beğendim ilk onu görmüştüm mağazada sonra baktıklarımı beğenemedim nedense yine onu aldım 🤗
Pelit7 lunam Aynen çok güzel bir seri dolapla yatağı almadım ama dediğim gibi şifonyeri tavsiye ederim hatta o kadar geniş ki dolaba bile gerek olmaya bilir ilk başlarda
Annesininbitanesi1 TugceAkpolat ben dolabıyla şifonyer yaptırıyorum bide anne yanı beşik aldık şuanlık canım