Canlarım merhaba , bir makalede okumuştum geçen gün ona istinaden bir şeyler denedim ve sonuç mükemmel olduğu için hemen sizlerle paylaşmak istedim , bebeğimiz farklı damak tadları karşısında daha mutlu oluyor hareketleri değişiyor gebelik hormonları açısında da mutluluk oldukça çok salgılanıyormuş; tabi faydalı olması da önemli bundan yola çıkarak da geride bıraktığımız hafta başladım bir şeyler yapmaya ve geçtiğimiz haftanın favorisi pancar yaprağı oldu bu aralar pazarlarda çok görebiliriz ve bir bağı yalnızca iki lira (ben iki bağ aldım) bu pancar yaprağını çok iyi yıkamanız gerekiyor ki içinde toz kir kalmasın ayrıntılı tarifte verebilirim ; yapraklarından sarma yaptım düğüyle (çiğköftelik bulgur) saplarını ise mükemmel bir yemek haline getirdim ki eşim çok yemek seçer o bile bayıldı :) ve benim kız karnımda takla attı resmen onunda favorisi bu yemek olacak sanırım . Pancar yaprağı çok faydalı bir lifli gıda bir kaç tane daha farklı lezzetler denedim ama bu haftanın gözdesi benim için bu oldu dediğim gibi ayrıntılı isteyene anlatırım :) mutlaka sizde farklı şeyler deneyin hem karnınızdayken bebeğinizin damak tadı da çeşitlilik kazanır hemde gerçekten kendinizi mutlu hissediyorsunuz ♥️