S02_ Kızlar şu bir haftadır saçım temiz olmasına rağmen deli gibi kaşınıyo sebebini bilen var mı yada naparsam geçer mi kaşıntı yardım piliiissss 🤯🥴😤
Mlhameliha S02_ Beyazlama olunca genelde kaşınıyor benimde çok kaşınıyor sonradan beyaz teller oluşuyor
Alya2733 S02_ ben bayan kuaförüyüm canım saçını sürekli Topuz yada bağlıyor musun acık kalmıyor sa yapar nefes aldır canım çok eger devam ederse kanazol diye şampuan yazıyor sağlık ocagı cabım hamile oldugunu belirt al onu küçük zaten canım çilekli
Mlhameliha S02_ 😄Yok canım beyazlık yaşla ilgili değil bende 27 saçımın yarısı beyazladı birden 2 3 senede kaşınmaktan Bi baktım beyazladı hepsi genelde demir eksikliğinden yada sulardan olabillyor
Minnacikbiranne S02_ mesela Hindistan cevizi yağı zeytinyağı her türlü saça iyi gelecek yağlar olabilir canım
S02_ Alya2733 sağol canım ya valla hep bağlıyorum doğru söylüyorsun tamam alıyım ondan çok teşekkür ederim 😘
Alya2733 S02_ bide banyodan sonra pantene var saç bakım onarıcı banyo sonrası gratiste falan indirime giriyor 20. 15 oluyor ondanda al banyodan çıkınca sür uçlara ama toplama
S02_ melahat92 bi ihtimal ama aylardır boyamıyorum saçımı araya hamilelikte girince malum şuan saçım kendi rengine döndü bile 😂