Canım hiç ama hiç korkma bende kovıd 19a yakalandım ve bendeki delta varyantıydı Üstelik eşimde öyle 7 aylıktım o zaman Eşim kötüleştii, Yogunbakımda kaldı ben evde tek basıma Kaldım yanıma hıc kımse gelemedi eşimin yanına bile gidemedim Stres sıkıntı Aç Susuz dolu dolu 20 gün geçirdim Eşim Yogun bakımdan cıktı benim karantina bitti eşimi servise aldılar ve yanına gıttım bır hafta serviste kaldık orda az bi az beslenmeye basladım ve doktorumu aradım exopirin kullanıyodum zaten devam et dedi bol bol c vitaminı ve eczanedende suda eriyenlerden al kullan sonrasında yanıma gel dedi, Gittiğimde bebegım kılosunda geri kalmıstı gelişim geriliği baslamıs demişti Ve Daha bi sürü şey ama ben yiyemedim ve cok stres yaptıgım için oldu Sonrasında doktorumu degıstırdım Ve Kovıd gecırdıgımı soyledıgımı değerlerime bakıldı Tahlıllerıme elhamdulillah Hepsi tertemız cıktı Sen atlatmıssın dedi peki ya bebeği etkilemişmidir diye sordum hayır korkma etkılemıyor bununla alakalı Hamıle bayanlar dogumdan sonra bebek muaynelerinde herhangı bı sorun olmadıgını bılıyoruz da dedi bebeğime baktı ve bı sorun görmedi şükür suan kılo almayada basladı canını sıkma o yüzden stres sakın yapma stres cok etkılıyor çünkü. Bol sıvı tüket beslenmene dıkkat et mide bulantım cok vardı benım bide covıdken Bol sıvı tüket o yüzden Allahın İzni İle Rabbim Koruyor Onları Merak etme sen