Susamtanem2 Alya27 masallah sağlıkla ve sizinle büyüsün meleginiz İlk doğum muydu açılma sancı var mıydı kısaca anlatır mısınız
Merakettiklerim Alya27 Allah sağlık sıhhat versin, maşallah, darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah 😊 nasıl geçti dogumunuz, nasıl başladı ilk evreler sancınız vs ?
Alya27 Susamtanem2 ilk doğumdu 1,5 cm açılma vardı 39.haftada 40 da muayene için gittim suyum sancım vs hiçbir belirti yoktu ebe gene alttan muayene etti açılma ilerlememişti ama doğumu başlatalım dedi sonra sancılarım başladı ben de anlamadım muayene tetikledi sanırım suyumu da ebe patlattı yaklaşık 5 saatte doğurdum
Susamtanem2 Alya27 benim bugün 2 ebe 1 Dr baktı Dr un eli kan oldu ama sonra durdu gelmedinbi daha kan sabah 10 dan bu saate bekloyorum inşallah sabah gittigimde başlatırlar dogumu
Merakettiklerim Alya27 Acaba uyarı dedikleri şeyi mi yaptılar? Sıyırma işlemiymiş sanırım adı da. Çünkü bana da doktorum yaptıktan sonra kanama vs oldu sonra geçti ama normal çatı muayenesi sanırım o kadar kanama yapmıyormuş. Sancıları da başlatıyormuş normalde ama bende sancı baslatmadi.