Burcuoztrkk Günde bir tane içiyorum her gün aksam sorun olurmu bebege acaba ? Cok seviyorum turk kahvesinide :))
AyseFahriYalcn Burcuoztrkk canım bence hergun içme bende çok seviyorum ama doktorum bebeğin kilo almasını önler dedi hergun tüketme ve bir fincanı her dedi
Yonca88 Burcuoztrkk doktorum günde 2 fincan kahve ve soda iç sakinleştirir ve seni rahatlatır dedi. Bende çok seviyorum içmediğim gün uyuz gibi bişey oluyorum adam haklı 😂
Yogurtlupilav Burcuoztrkk doktorum günde 1 fincan içmenin hiçbir sakıncası yok dedi banada.. istersen decaf kahveleride tüketebiliyorsunuz bu dönemde..
Tomrisinizi Bugun doktordaydim tansiyonum 9 6 cikti ve bana hergun bir iki kahve ic dedi turk kahvesimi dedim farketmez hangisini istersen tansiyonunu yukseltir dedi 😂
Dlrsdzynpzll Bende hergün 1 fincan tuketiyorum abartmadikca zarari oldugunu dusunmuyorum onca yenen hormonlu hazir gidalara bakarak
Flz Peki çay kızlar? Hergün bir bardak içilebilir mi? Ben baZen oluyo hergün içiyorum üst üste bazen oluyo hiç içmediğim günler oluyo bi zararı var mıdır 🙄🙄
Okaradeniz kahve cay icmeyin lafi bencce biraz yabancilara ozgu birsey onlar deli gibi kahve tukettikleri icin. biz toplum olarak o kadar fazla icmioruz heleki turk kahvesi iclerindeki en masum olani kafein acisindan.Asiri kahve tuketiminiz yoksa bence de ciddi problem olusturacagini sanmiorum insallah yani:)