Tugbamete Deren_1988 kesin kızımız oluyor detaylıda ki doktor %100 dedi kendi doktorum izinliydi hastanenin farklı bir kadın doğum doktoruna sonuçları götürdüm o da baktı kız dedi 🥰
Tugbamete Papatya2768 hem detaylıdaki radyoloji uzmanı hemde doktorum izinli olduğu için başka bir kadın doğum doktoru %100 kız asla dönüş yok dedi ☺️
Civcivim000 Tugbamete ne yaptınız sahi durum nedir 😄ben de bugün kontroldeydim doktora bi daha sordum emin misiniz diye alışveriş yapcam dedim kesin yapabilirsiniz dedi bu defa çıkıntısını da daha net gördüm kabullendim erkeği artık detaylıyı bekleyemicem 😅
Tugbamete Civcivim000 bizimkide yine farklı 2 doktorun görmesiyle %100 kız denildi burdan dönüş yok dediler ☺️ Sizinkide hayırlı olsun 🥰
Deren_1988 Tugbamete ya ne mutlu keşke bana da böyle olsa ama rabbim hayırlısını versin önce , çok sevindimm sağlıklı sıhatli olsun bebişinizz🙏
Tugbamete ikinciyegebe25 hem radyoloji uzmanı hemde hastanenin farklı bir kadın doğumcusu %100 kız net değişmez asla dedi ☺️
ikinciyegebe25 Tugbamete aaa hadi hayırlısı bi oğlun var bir de kızın olcak Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻 Benim de bir kızım var doktor ikinciye erkek dedi ya umarım senin durumu yaşamam 🤣🤣
Tugbamete Minikkuzular kesin kızımız oluyor hem radyoloji uzmanı hemde farklı bir kadın doğumcu %100 değişmesi imkansız dedi ☺️
Tugbamete Mom3834 doktorumuz son kontrolde doğruyu bulmuş %100 kızımız oluyor hem radyoloji uzmanı hemde hastanenin farklı bir kadın doğum doktoru net kız değişmez dedi ☺️
babyackgz Tugbamete yaa öyle mii 😍 hadi gözünüz aydın ay nasıl değişti ya şaka gibi 🙈 bizimde bugün detaylı vardı kesin erkek değişmedi şükür 😂
Annee_adayii O zaman pipi diye neyi gördüler ki 🥴 Biz kendimiz de gördük dr gösterdi ama içim şüphe düşürdünz😅
Esraz Tugbamete Tugbamete https://resimyukle.io/r/ffY4beHEcI bügün banada erkek dediler siz aklıma geldiniz benim de pipi kaybolur mu 🤭
Tugbamete Esraz kaybolmaz diye ümit edelim 😂 Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Denal Tugbamete Tugbamete resmi paylasirmisin😅 yani kızların genital organı sisermis ondan erkek derler…bilgin olsun
yagmurdzgn54 Tugbamete 27.haftaya kadar bende oglum diye sevdim kizim cikti kiz olcakmis 😂Allahtan daha alisveris yapmamistik yeni yeni baslicaz artik
Tugbamete yagmurdzgn54 ay ben erkek için aldıklarımı değiştirdim sadece 30 a kadar iğne almam heralde 😂😂
Det Hayırlı Uğurlu olsun kızınız sizi çok şansli buluyorum bir oğlan bir kiz annesi olacaksiniz maşallah darisi başima 😂