Tugbamete Busramnida yok detaylıya cuma günü gireceğim 3.farklı doktor olcak bu ne dicek bakalım 🤷🏻♀️
Guney16_Enes21 Tugbamete 27 haftalığım 4 farklı doktor da erkek dedi. iki kez detaylıya girdim prof Dr du ikiside onlarda erkek dedi toplam 4 farklı doktor söyledi. Her kontrolde erkek diyorlar 😊
Tugbamete Aysegul354 😂😂 detaylıya farklı 3.bi doktor girecek cuma günü bakalım o ne dicek bekliyoruz 🙈
Det Böyle oğlu olup kizi olanlara kizi olup oğlu olanlari çok şansli buluyorum sağlikla kucağiniza almaniz dileğiyle 😂 Süpriz yumurta resmen anne karnı
Tugbamete Det amin çok teşekkür ediyorum hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 Gerçekten benimki sürpriz yumurta oldu ☺️
26z25a04f Tugbamete Ablamda aynı seyleri yaşadı onada kız dediler 31 haftaya kadar bugun yüzde 99 erkek demiş ayni Dr degisirmi bilmyorum 🙄🙄
Tugbamete 26z25a04f 31 e kadar mı 😱 pipi diye ne görüyor acaba bu doktorlar bence cinsiyeti öğrenmek için artık doğumu beklesin 🙈
Civcivim000 Tugbamete ay maşallah hakikaten tamamen sürpriz bebek olmuş minnoş gelişi de sürprizli cinsiyeti de😄hep güzel sürprizler yaşatsın ömrü güzel olsun inşallah 🤲
Tugbamete Civcivim000 inşallah çıkışı sürpriz olmaz 🙈 amin tüm evlatlarımızın ömrü bahtı güzel olsun 🙏🏻🌸
26z25a04f Tugbamete aynen canım oda doğumu bekliyor allahtan alış veriş yapmadi daha ve yapmayacam diyor
Tugbamete Kbrayank Allahtan hep kurumsal firmalardan alışveriş yaptık değişim iade süremiz duruyor kalanlarıda cuma günü kuzenim doğum yapıcak onun erkek ona veririm artık napalım bu da bana ders oldu daha da iğne almam 😂