Tugbamete Kızlar 20 haftadır oğlum Yağızım diye sevdiğim beklediğim yavrumun bu hafta aslında kız olduğunu öğrendik 🙈 Heyecanla geçen hafta tüm alışverişimizi bitirdiydik şimdi herşeye sil baştan başlayacağız. Var mı bizim gibi sonradan cinsiyeti dönenler 😂😂
Dcle0021 Tugbamete ay çok acele etmişsin olsun hayırlısı olsun da baştan başlamak zor olacak size 🤣🤣🤣🤣
Busrali5858 Tugbamete ya birsey sorabilir miyim? Ozel mi erkek demisti devlet mi vede kac doktora gozukuyordunuz
Minicikkiz Tugbamete Hayırlısı olsun hakkınızda 🥰 Tek bir doktor mu erkek demişti. Bizim 3 doktorda kız dedi. İnşallah değişmez. Değişirse de mecbur sil baştan yaparız napalim 🤭❤️
Tugbamete Dcle0021 bi heves bi heyecan tutamadıydım kendimi artık değişim meğişim bi şekil yarısını kurtarsam yeter 🙈
Tugbamete Gmzkc 12. 13. 14. ve 17. haftalarda resmen ben bile kabak gibi pipiyi gördüydüm ultrason resmi bile var yani naptı içerde yedi mi kopardı mı nasıl oldu anlamadık bizde 😂
Tugbamete Busrali5858 hem özel hem devlet 2 ayrı doktorda erkek demişti erkekti yani pipisinin ultrason resmi bile var 12 13 14 ve 17.haftalarda bide şoku atlatamıyoruz hala
Tugbamete Minicikkiz amin canım bir oğlum var eşim çok istemişti kız olsun Allah gönlüne göre verdi diyorum hem özel hem devlet 2 ayrı doktor baktı ikiside erkek demişti hatta pipimizin ultrason resmi kaldı elimizde artık o neyse 🙈
akgunbirsen Bence sil baştan başlamayın bir doktora daha gidin. Tekrar erkek derlerse ileride, bir daha sil baştan başlamak zorunda kalacaksınız.
Tugbamete akgunbirsen 2 ayrı doktor ikiside erkek demişti cuma günü detaylım var iyice inceleyin dicem ona göre hareket etcem ama ben en baştan beri kız diyordum çünkü oğlumdaki gebeliğimle bunun alakası yok çok başka ama doktor bize pipinin ultrason resmini verince dedim tamam net erkek 🤦🏻♀️
Gul76 akgunbirsen aynen bencede sil bastan yapilcagina beklenilsin ben son 1 ayim kala herseyini aldim ve bebegjmin cinsiyetide 21 ci haftada belli oldu aceleye hic gerek yok bol bol vakit olduğu için niye 20 ci haftada alinirki
Dcle0021 Tugbamete inşallah olmazsa degistirmediklerini de evin içinde giydirirsin nolcak hem bebeklere elbise yetmiyor zaten 🤣🤣
Esraz Tugbamete Tugbamete https://resimyukle.io/r/ffY4beHEcI bügün banada erkek dediler siz aklıma geldiniz benim de pipi kaybolur mu 🤭
Mom87897 Tugbamete 😂😂😂 kordonu pipi gibi gözükebilirmiş😂 bana da 11 haftada ve 13. Haftada erkeğe benziyor dediler. Ama 16. Haftaya kadar bekliyorum alışveriş için😁
hamisanne_63 Tugbamete ayyy bizimkinin de pipisinin ultrason resmî bile var hatta 2-3 parça erkek kıyafeti aldım.. bugün tam 20 haftalık olduk persembe günü gidecegim hastaneye hep kızım olsun istedim keşke benimki de 20. Haftada değişse kızın olacak deseeee nasıl mutlu olurum anlatamam 😅
Busrali5858 Tugbamete aa saka gibi bende hep kiz die dusunuyorum ama tek 1 dr cinsiyet soyledi ve o kadar eminki erkek die baska bi dr dan da duymaya ihtiyacim var ona gore hazirlayayim kendimi die onun icin sormustum
mom8327 Tugbamete ay işte ben şimdi ayrıntılıyı bekliyorum tam emin olayım deyince görümcem gülüyor bana hala kız umudun mu var diye hayır diyorum ya net belli olsun diye. Şok oluyorum bunları duyunca 🤣
mammaaa33 Tugbamete biz de 16. Haftada yüzde yüz erkek dedi net pipi ultrasonu verdi 😀 alışveriş felan yaptım bunalrı okuyunca tedirgin oldum ama bacak arası çok belli sizinde öyle miydi
UA21 Tugbamete suan 22 haftalığım oğlumdaki gebelikle alakası yok yasadıklarımın. Yşne oğlum olacakmış hatta pipi resmi bile var. Şuan bi tereddütte kalmadım desem yalan olur 😂
mutlugebeee Tugbamete kızdan erkeğe döneni çok duydumda erkek nasıl kız oldu yaa😂 28′deyim bende bi korkmadım değil şimdi bizimkide erkek😂
Tugbamete mutlugebeee valla hepimiz şaşkınız hadi bi doktor dese neyse 2 ayrı doktor erkek demişti bide elimde pipimizin ultrason resmi var o zaman o ney 🙈 cuma detaylım var o günü bekliyorum artık bidaha dönerse ne çıkarsa bahtıma deyip bekleyeceğim 😂
Sdmrll mutlugebeee ay banada 100/100 kız dedi şimdi bende bi korktum dönerse diye 🤣 ama ben alışveriş yapmadım daha
mutlugebeee Tugbamete ay inanmıyorum yaa kordonsa da bunca zamandır iki doktor görmüş bide nasıl karıştırdılar 😂 detaylıda kesin belli olur artık😂
Tugbamete Hello54 en mantıklısı bende ilk zaman unisex aldım baktım 2 farklı doktor 4 ayrı haftada erkek deyince artık nettir deyip büyük indirimlerden yararlandıydım 😂
merakliblog Tugbamete kuzenim yaklaşık 5 sene önce doğumda öğrendi kızmış meğerse. Kesin karışmıştır vs denilmiş ama o gün tek doğum yapan yengemmiş😂 zaten çocuk bizimkilerin kopyası imkanı yok, üstelik baya köklü bir özel hastane yanlış bilmiş😂
Tugbamete merakliblog halamda anlatırdı kuzenime hep erkek demişler 9 ay boyunca bi doğuyor kız hastanede mavi tulumlu tek kız benimkiydi der kız halaya çeker derler ama bu kadar çekmeyeydim iyi şuan ya yine dönerse diye beklemedeyim 🤦🏻♀️😂